Marjolein

Struint alle festivals af | Verliefd op strakblauwe luchten en helderblauwe zeeën |  Fitgirl die je wakker mag maken voor lekker eten | Houdt van de drukte in steden maar ook van rust en mooie landschappen | Groot Azië-fan

Blogger

Hoi, ik ben Marjolein! Doordeweeks werk ik bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. In het weekend struin ik het liefst hippe lunchtentjes af, drink ik graag wijn of speciaalbiertjes in toffe cafeetjes en dans ik tot de laatste minuut op festivals. Als ik niet in een nieuw koffietentje cappuccino aan het drinken ben, kan je mij vinden in de sportschool. Daisy maakte mij enthousiast met haar reisverhalen en woekerde mijn reislust verder aan. 

Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Azië geweest. De mensen, hun mentaliteit en de natuur hebben ervoor gezorgd dat ik niet kan wachten tot ik weer het vliegtuig in kan stappen. Ik neem jullie graag mee op mijn toekomstige reizen. Schrijven vind ik heerlijk en ik hoop daarmee anderen te inspireren ook op pad te gaan. Want ik ben ervan overtuigd dat je geen spullen moet verzamelen, maar momenten!

Volg me op