Meatballs

Ballentent 

Ballen in alle soorten en maten, uit elke windstreek en met lekkere sausjes. In dit hippe restaurant kom je speciaal voor de ballen. Meatballs Street Food & Drinks is een leuk, vernieuwend concept in een hippe omgeving.  Een eettent met ballen dus! 

Ballen proeverij 

Op de kaart staan zoveel lekkere ballen dat ik niet kan kiezen. Gelukkig heeft Meatballs daar slim op ingespeeld. Ik bestel een proeverijtje. Voor €12,50 krijg ik van elke smaak één balletje om te proeven. En dat zijn er maar liefst 9. Ik kies daarbij mijn eigen bijgerecht, zoals rijst, frites of geroosterde groente en in twee rondes komen de balletjes op tafel. Als je daarna nog niet vol zit, bestel je gewoon elke keer wat balletjes erbij. Smullen geblazen. En op deze manier proef je alles wat op de kaart staat! 

P1160985-001

Elke bal zijn eigen saus 

Elke 'meatball' heeft zijn eigen 'bite'. Zo is er een Oosters balletjes, een groente balletje, falafel, een balletje met eend of met schaap, de keuze is reuze. De smaak van elke bal is steeds weer anders. Dat komt ook door het bijpassende sausje. Elke bal komt met zijn eigen saus, afgestemd natuurlijk op de ingrediënten. Ik vond de Polpette heerlijk, een Italiaanse gehaktbal van rundergehakt met een tomaten-kaas sausje. Of de 5 Parfums bal, met vijf verschillende kruiden in een sojasausje. Maar ook het falafelballetje met frisse yoghurt munt saus. 

Smaakvol interieur 

Een uitnodigend interieur zonder opsmuk en vol sfeer. Meatballs heeft een hippe, industriële inrichting waar je de hele avond gezellig kan tafelen. Houten tafels, emaillen bordjes en een betonnen vloer, ik hou ervan. Ook is er een buitenterras op de binnenplaats waar je in de zomermaanden kan genieten van het zonnetje. 

P1160971-001

Perfecte ligging 

In Lille moet je vooral in het oude stadscentrum Vieux zijn. Laat restaurant Meatballs nou precies daar liggen. Midden in het historische hart van Lille. Geniet van een avondje gehaktballen en daarna door naar één van de gezellige café's die Vieux rijk is.

Lees mijn blog over Lille 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in