Osteria Vicini

Hippe Italiaan

Hotspotalarm! Arnhem heeft er een nieuwe hotspot bij. Een lekkere Italiaan in een modern jasje. Osteria Vicini serveert verse, authentieke Italiaanse gerechten. Pasta's en pizza's zoals een spaghetti al cozze (met mosselen). Het restaurant heeft een open keuken en een gezellig bar om aan te zitten. De inrichting is modern en eigentijds, neem plaats aan de tafeltjes aan het raam en zie het winkelend publiek langs lopen. Of strijk neer aan één van de tafels in het midden van het restaurant, waar een enorme 'roomdivider' veel gezelligheid biedt. 

Authentieke Italiaanse gerechtjes

Kom je de komende weken naar Osteria Vicini, dan mag je proeven en testen. Er is nog geen menukaart omdat het restaurant aan het proefdraaien is. Daarom worden er elke dag weer andere gerechten geserveerd. Een uitgelezen kans om eens verrassing 'van de kaart' te proeven. Natuurlijk heb jij ook invloed op wat er uiteindelijk op de kaart komt, hartstikke leuk! Ga proeven dus.  

Building 026

Osteria Vicini vind je in het gloednieuwe 'Building 026'. Dit gebouw is de nieuwste eyecatcher van Arnhem en fleurt het Kerkplein helemaal op. Het restaurant ligt tegenover het bekende Dudok. Geen toeval, want Osteria Vicini is van dezelfde uitbater. Ook de chefkok is even overgelopen naar de andere kant. 

Meer inspiratie voor een dagje Arnhem? Lees mijn blog over Arnhem 

 

italiaanse bar vicini arnhem

Osteria Vicini hotspot

osteria vicini

afhaal Italiaans Arnhem

osteria vicini arnhem

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in