Yoghurt Barn

Loei lekker!

100% loei lekker en biologisch. Yoghurt Barn doet heerlijke dingen met yoghurt. Je kan je eigen yoghurt samen stellen of een keuze maken uit één van de specials. En dat zijn niet zomaar Yoghurts, maar zo gezond of 'ongezond' als jij wil. Ik sta te kijken naar alle mogelijkheden terwijl het water me in de mond loopt. Ik ga voor de 'Choco Caramba', alleen de naam klinkt al lekker! Een yoghurt met banaan, chocolade, kokos en walnoten. Of wat dacht je van 'Crazy Cookie' met kiwi, bastognekoekjes en kaneelsuiker. De meest heerlijke smaken in een kommetje. 

Yoghurt Barn hotspot Den Bosch

Naast biologische yoghurt kan je bij de Yoghurt Barn ook terecht voor een vers geperst sapje, koffie en thee met een heerlijk gebakje. Ook kan je er een High Tea, Brunch en Picknick reserveren. 

De inrichting van Yoghurt Barn is al net zo hip als het hele concept. Yoghurt Barn Den Bosch is gevestigd in een prachtig oud pan in de binnenstad van Den Bosch. De hoge bakstenen muren zijn prachtig en worden afgewisseld met een strakke inrichting en gezellige verlichting. In de zomermaanden is er een klein terras waar je buiten kan zitten. 

Meer inspiratie voor een dagje Den Bosch? Lees mijn blog!

Yoghurt Barn lunchtip Den Bosch

Yoghurt Barn Den Bosch interieur

Yoghurt Barn Den Bosch healthy lunch

Yoghurt Barn Den Bosch hotspots

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in