DJOYN

Duurzaam & biologisch

"Duurzame horeca moet de gewoonste zaak van de wereld worden", dat is het doel van DJOYN. Een sfeervol restaurant waar je kan genieten van verse en biologische gerechten. Maar behalve een duurzaam is het gewoon een hippe hotspot waar je kan genieten van een fijne maaltijd! 

DJOYN zoekt bewust naar duurzame producten en leveranciers. De producten moeten betaalbaar, duurzaam, biologisch en fairtrade zijn. Deze ingrediënten worden met passie bewerkt tot smaakvolle gerechtjes. De seizoenen bepalen wat er op de menukaart belandt. Je kan bij DJOYN terecht voor lunch, diner en een borrel met een bite. Of ga voor een Afternoon Proeverij en geniet met zijn twee van een proeverij van zoete en hartige gerechten. 

DJOYN duurzaam eten

DJOYN is gevestigd in hartje Den Bosch. Achter de monumentale gevel bevindt zich een sfeervol restaurant dat creatief is ingericht. In het midden van het restaurant staat een grote bar en een open keuken. Zie hoe je gerechten vers voor je bereid worden. 

Niet alleen de menukaart is duurzaam samengesteld, maar ook het interieur! Deze is grotendeels gemaakt van van hergebruikte materialen en duurzaam apparatuur. Bovenal is het smaakvol en gezellig ingericht.

Meer Den Bosch inspiratie? Lees mijn blog!

DJOYN restaurant Den Bosch

DJOYN biologisch eten

DJOYN borrel en bite

DJOYN uiteten Den Bosch

DJOYN gezellig tafelen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy