Jamie Oliver's Pizzeria

Slice slice baby!

Het water loopt me altijd in de mond als ik kijk naar zijn kookprogramma. Zijn kookboeken prijken dan ook vol trots op het boekenplankje in mijn keuken. Want tjonge, wat zijn zijn recepten tongstrelend en vooral makkelijk en snel! Juist de simpelheid vind ik zo heerlijk. Less is more, en vooral niet te moeilijk doen. Ik heb het natuurlijk over Jamie Oliver. De Engelse topkok die zo gewoon is gebleven als zijn lekkere recepten. Daarom ben ik super enthousiast dat er een Jamie Oliver's restaurant is geopend in Arnhem! Daar móet ik natuurlijk geweest zijn...

JamieOliverPizzeriaArnhem4

JamieOliverPizzeriaArnhem1

Jamie's recepten

Jamie Oliver's Pizzeria is één van de concepten van Jamie Oliver, naast Jamie's Italian (die is ook zó lekker) en Jamie Oliver's Diner. Alle recepten op de menukaart zijn door Jamie Oliver zelf en zijn team samengesteld. Daarnaast moeten de producten voldoen aan de hoge UK standaarden, denk daarbij aan vrije-uitloop producten, hoogwaardig vlees, biologisch en duurzaam. Jamie Oliver's Pizzeria in Arnhem heeft haar leveranciers daarom zorgvuldig uitgezocht. Dit zegt Jamie er zelf over; "In my pizzerias you'll find fresh, tasty hand-stretched pizzas that really hit the spot. There’s no way we’d ever use average, everyday ingredients, instead we use artisan suppliers – it’s all about better sourcing of ingredients, higher-welfare meat, fantastic taste and a whole lot of love". 

JamieOliverPizzeriaArnhem3

JamieOliverPizzeriaArnhem10

Lekker tafelen

Nu moet je weten dat we thuis een eigen pizzasteen hebben. Deze gaat in de oven, wordt loeiheet en maakt de pizzabodems verbluffend lekker. De pizza's van Jamie zullen dus moeten tippen aan de heerlijke, home-baked pizza's van mijn eigen chefkok Wim... Het deeg is één, de verse topping twee. De combinatie van deze twee maakt een goede pizza. De basis van de pizza bestaat uit verse, handgerolde zuurdesem bodems. Die zijn lekker zacht en smeuïg. Mijn pizza is rijkelijk gevuld met heerlijke kip, verse groente en lekker veel rucola en die van mijn tafelgenoot met gekruide gehakballetjes. We laten het ons smaken en 'tasty it is!' Probeer vooraf, als nibble, vooral ook het pizzabrood met kaas en chili! Een goede opwarmer.

Ben je dus op zoek naar een goede pizzeria in Arnhem waar je gezellig kan tafelen, dan ben je bij Jamie's aan het juiste adres. Oh ja, en liever lekker op je eigen bank? Afhalen kan ook :)

JamieOliverPizzeriaArnhem11

JamieOliverPizzeriaArnhem5

JamieOliverPizzeriaArnhem2

JamieOliverPizzeriaArnhem14

JamieOliverPizzeriaArnhem15

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy