Onze Kees is op Reis

P1050642

Onze Kees is op reis 

Een knuffel op reis sturen? Tja, het is misschien wat overdreven, maar wij vonden het vooral een grappig initiatief. Via de Leukedingendoen.nl stuurde wij onze Kees naar de 'Furry Toys on Tour' zodat hij kan genieten van een welverdiende vakantie. 

Furry Toys on Tour 

Je knuffel is meestal thuis. Hij is er altijd voor je en luistert altijd naar al je verhalen. Daarom is het ook wel eens fijn voor je knuffel om even op reis te mogen. Even te mogen ontspannen en genieten. Nu kun je je trouwe vriend op pad sturen met andere knuffels. Hij logeert in een B&B in Amsterdam en maakt allemaal leuke dingen mee. De knuffels gaan naar musea, bezichtigen mooie gebouwen of gaan naar een voorstelling. De eigenaar van de knuffel krijgt regelmatig een foto en een ansichtkaart opgestuurd om te zien hoe het met zijn vriend vergaat. Uiteraard keert je knuffel na een zinderende citytrip weer terug naar huis. Met veel verhalen en nieuwe vriendjes. 

Keescollage

Soetkees stuurde Kees op pad

Wij vonden dat Kees ook wel een reis verdiend had. Hij is er dan ook op uit gestuurd om de Furry Toys on Tour reis uit te proberen en er verslag van te leggen. Hier kun je zien hoe Kees zijn spullen pakt en gespannen zit te wachten op taxi. 

Zijn avonturen in Amsterdam kun je volgen op Soetkees. Kees laat regelmatig wat van zich horen en de eerste foto's zijn al binnen. 

1- Een eerste berichtje van Kees

Kees is nu drie dagen op pad en het eerste berichtje over Kees is binnen. Kees maakt het goed. Hij is ongedeerd aangekomen en is lekker mee geweest naar een mooie tentoonstelling over 100 jaar reclame en naar de Dam. Kees past prima in de groep en heeft een heleboel lol met de anderen. Bijvoorbeeld in de Beurs van Berlage waar ze bijna echt gevangen kwamen te zitten! Hier wat foto's van hem! 

Keesjecollage

2- Keesje stuurt een tweede update

Keesje heeft weer een berichtje gestuurd naar de thuisblijvers. Hij heeft het erg naar zijn in het hotel. Keesje is naar de speeltuin geweest en heeft gezellig gespeeld met de anderen. In de speeltuin waren ook ooievaars! Dat vond Keesje erg bijzonder en ook spannend Hij was zo enthousiast dat hij enorm hoog in de lucht sprong, zoals je kan zien op de foto. 

Daarnaast liet Keesje weten dat hij een filmavond heeft gehad. Een avondje voor de buis met pizza en paprika. Had ik al verteld dat Keesje gek is op 'de Wereld Draait Door'. Fijn voor hem dat er een televisie in het hotel is. Kon hij toch kijken.

Keesje2b 

3- Alweer de laatste foto's van zijn reis 

Keesje reis zit er alweer bijna op. Hij heeft het erg naar zijn zin in het hotel. Omdat het van de week lekker weer was, is het hele reisgezelschap gaan genieten van de zon op het balkon. Daarna hebben ze een middagdutje gedaan van al hun vermoeienissen. Ook is Keesje heerlijk in bad geweest, omdat de hele reis hem toch wel vies had gemaakt. In eerste instantie vond reisgenoot Gele Beer het bad wel erg diep en eng (hij verstopte zich achter het douchegordijn) en hiermee stak hij Bibi aan, die zich achter hem verstopte en later zelfs nog in een bakje. Gelukkig durfden ze beiden met enige aanmoediging alsnog in bad te gaan.

Keesje3

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in