10 dagen korting Cheaptickets

cheaptickets-lente-aanbiedingen 1

Tien dagen lang Top Deals! 

Het is Lente! En dat moet gevierd, heeft cheaptickets gedacht. De komende tien dagen is er daarom elke dag een nieuwe bestemming met korting te boeken. Elke dag om 12.00 uur 's middags komt er een andere bestemming online. De kortingen lopen op tot 100 euro per ticket! 

Kijk even goed naar de voorwaarden, daar staat vermeld hoe je die korting kan bemachtigen. 

Bekijk hier de Top Deals

Stedentrips Europa

De aftrap wordt gedaan door Barcelona. Met KLM vlieg je voor 100 euro korting in juni naar de Spaanse stad. En waar je anders kun je het voorjaar beter vieren dan in Barcelona? Heerlijk slenteren door de sfeervolle straatjes of even lekker zonnen op het strand. In Barcelona hoef je niet te kiezen, het kan allebei! Welke volgende Europese bestemmingen nog in de korting komen, is een verrassing. Met de actiekorting betaal je voor Barcelona bijvoorbeeld 97 euro voor een retourticket.

Reischeque vliegticket

Nog een leuk extraatje: bij het boeken van sommige tickets (afhankelijk van airline en route) ontvang je ook nog eens een reischeque van 15 euro die je kan gebruiken voor een volgende keer. Toch mooi meegenomen. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in