Monday's Mystery Tickets

Vlieg naar een onbekende bestemming met KLM

Voor €99 naar bestemming Onbekend! Het is weer tijd voor de KLM Monday's Mystery Tickets. Dat betekent voor een prikkie naar een verrassende bestemming. Hou jij van een beetje mysterie en ben jij wel in voor een verrassing? Dan is deze actie echt iets voor jou. Je hoort namelijk pas na het boeken naar welke stad de reis gaat. Spannend!

Koop op maandag 9 mei 2016 voor €99 een vliegticket en vlieg op donderdag 12 mei of vrijdag 13 mei 2016 naar een topbestemming in Europa! Met Pinksteren krijg je nóg een kans!

Monday s Mystery Tickets

Zo werkt het

Heb je het weekend geen plannen aankomend Pinksterweekend en ben je wel in voor een spannend tripje? Dan koop je op maandag een Mystery Ticket en vlieg je donderdag 12 mei of vrijdag 13 mei 2016 vanaf Schiphol naar één Europese Mystery Stad. Op dinsdag hoor je waar je naar toe gaat. Op donderdag of vrijdag zit je in elk geval voor 19.00 uur in de lucht. Het hele weekend heb je vervolgens de tijd om te spenderen in een Europese topstad. Op zondag of maandag vlieg je na 10.00 uur weer terug naar Amsterdam.

Bekijk de Monday's Mystery Actie

De uitdaging

screenshot mysteryticket.klm.com 2014 11 14 19 59 58

Durf jij de uitdaging aan? Pak je koffer en ga voor het avontuur. Er komen nog wel €10,- boekingskosten in totaal erbij. Twijfel niet te lang als je mee wil doen, want er zijn per keer maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Doe jij mee? Laat het me weten!

mysteryticket 1

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in