Verrassingsreisje

srprs

Surprise me!

De spanning van het onbekende... Je bent op weg naar Schiphol en gaat zo meteen op vakantie, maar je hebt geen idee waarheen! Hou jij van verrassingen én van leuke reisjes, dan is er nu iets nieuws op de markt. Je boekt een tripje bij Srprs.me, bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden, maar weet verder niets. Alles wordt vervolgens met zorg voor je geregeld. Pas op het vliegveld hoor je waar de reis naar toe gaat! Wie is er wel in voor een avontuurtje? 

srprs

Unieke korting voor Soetkees

Update: de kortingsactie is op 15 oktober 2014 verlopen!

Maak kennis met het verrassende concept van Srprs.me en boek met een leuke korting! In samenwerking met Srprs.me mag ik een korting van €25 per persoon aanbieden! Stel je voor dat je kiest voor de reis 'Broke' dan betaal je maar €110 voor je vliegvakantie in plaats van €135. Dat is toch mooi meegenomen! En als je met een groep van vier vrienden gaat, zit de eerste €100 dus al in de lappot!

Kies één van de thema's van Srprs.me en doorloop de stappen. Vul bij stap 4 in het boekingsproces 'Soetkees' in en krijgt diezelfde dag nog €25 per persoon teruggestort. Durf jij de uitdaging aan?

sprsme

Verschillende thema's 

Er zijn verschillende thema's te boeken die elk een eigen uniek karakter hebben. Bij alle tripjes zijn de vliegreis en de hotelovernachtingen inbegrepen. Er zijn in totaal zes verschillende thema's.

  • 100% Avontuur

sprsmeavontuur

"Geef je over. Wij kiezen de vakantiebestemming en vertellen he-le-maal niets tot je op het vliegveld staat. Hitte of ijs. Jungle of miljoenenstad. Jij geniet overal. Anything can happen". 

Dit is spannend, heel spannend, want je geeft 'carte blanche' aan het team van Sprs.me. Beland je in een boomhut of in een hotel? Dat weet je pas als je op Schiphol staat. Je gaat in ieder geval naar een mooi plekje ergens op deze aarde. Deze trip is voor echte avonturiers! Er zijn 3, 6 en 8 daagse avontuurlijke trips. Een 3 daagse trip boek je vanaf 375 euro. Het kan alle kanten uitgaan, dus neem een paspoort mee. 

  • Broke

sprsmebroke

"Al moet je jezelf opvouwen in het vliegtuig, je wil weg! Wij verrassen je met tickets naar een onbekende bestemming en regelen een slaapplaats. Doen! You should". 

Niet zoveel te besteden, maar je wil er toch graag even tussenuit? Dan is Broke een goede optie voor je. De vliegtijden zijn bij het thema Broke 'mwoah', maar dat hoeft natuurlijk ook geen enkel probleem te zijn. Je verblijft in een eenvoudig, maar schoon hotel die in elk geval in het centrum van de stad ligt. Dit keer vlieg je niet naar Londen, Barcelona of Parijs maar word je meegenomen naar een verrassende bestemming. Je kan kiezen tussen een 3- of 5 daagse citytrip. Je vliegt vanaf Schiphol of Eindhoven en mag handbagage meenemen. 

  • Manly 

sprsmanly

"Laat het boeken van tickets en hotel aan ons over. Het maakt namelijk niet uit waar je met je vrienden heen gaat, jullie hebben overal een toptijd".

Lekker op stap met de mannen zonder keuzestress of regelgedoe. De Manly reis biedt jullie in elk geval fijne vliegtijden, een goed hotel in het centrum inclusief ontbijt en 100% avontuur (en bier). Je vlucht duurt tussen de één en drie uur en vertrekt vanaf Schiphol. Niet dat jullie mannen dat nodig hebben, maar je mag naast je handbagage ook een koffer meenemen. Er is een 3- en 5-daagse Manly trip te boeken. 

  • Girls Only 

sprsgirls

"Een mooie stad met bijzondere winkeltjes en leuke dingen om te doen. Natuurlijk nemen jullie ook een cocktail (of twee) op het terras en de mannen blijven dit keer thuis". 

Natuurlijk is er ook een vrouwelijke variant op het mannenweekend. Lekker met de dames op pad. Laat Srprs.me je vakantie regelen en de beslissingen nemen! Het enige wat jij en je vriendinnen moeten doen is op tijd op Schiphol komen. Geen keuzestress dus. Je bent verzekerd van fijne vliegtijden en een goed hotel in het centrum inclusief ontbijt in een levendige stad. Heerlijk cocktailtjes drinken op het terras dus. Je kan kiezen tussen een 3- en 5-daagse Girls Only trip. Ow ja, je mag een koffer en handbagage meenemen, ook wel zo fijn. 

  • 25+ graden 

srprszon

"Zon! Dat is wat je wil. En eigenlijk maakt het je helemaal niet uit waar hij schijnt, als jij er maar naartoe mag!" 

Genieten van de zon en een heerlijke temperatuur in een onbekende stad. Het maakt je eigenlijk niet eens uit waar het is, als de zon maar schijnt! Je verblijft in een fijn hotel en hebt fijne vliegtijden, maar belangrijker nog op je bestemming is het warmer dan 25 graden! De prijs is inclusief goed hotel met ontbijt. De vliegreis duurt tussen de drie en zeven uur en je vertrekt vanaf Schiphol. Je mag een koffe en handbagage meenemen. Er is een 3 en 5-daagse 25+ graden reis. 

  • City Tripping

srprscity

"Tickets en hotel in een stad om verliefd op te worden. Snel geboekt en gewoon goed geregeld. Ontdek op het vliegveld welke stad jou roept". 

Ontdek een nieuwe stad en geniet van een heerlijke stedentrip in Europa, er even helemaal tussenuit. Dit keer ga je niet naar Barcelona, Londen of Parijs. De vlucht duurt tussen de één en de vier uur. Dat betekent 3 hele dagen en 2 lange nachten op pad! Je hotel ligt in elk geval in het centrum van de stad. Een citytrip duur drie dagen en is te boeken vanaf 175 euro. 

srprs4

Srprs.me 

De organisatie die dit allemaal voor je regelt, is Srprs.me. "De mooiste dingen gebeuren als je uit je veilige, vertrouwde omgeving stapt en het avontuur opzoekt. Als je van te voren niet weet wat je kan verwachten en je eigen fantasie laat werken kun je echt verrast worden", is het motto van Srprs.me. Zij vinden dat vakantie vieren een mindset is, waarbij je open staat voor alles wat dat onbekende land je te bieden heeft. De keuze binnen de reiswereld is reuze. Er zijn duizenden reisbureaus en reiswebsite die je vertellen waar je naar toe moet. Srprs.me boycot keuzestress en kwamen daarom met het simpele idee: jij kiest wanneer je weg wil en hoeveel het mag kosten, de rest wordt geregeld. Overigens word je niet zomaar ergens heen gestuurd. Er wordt eigenhandig gezocht naar een leuke bestemming en goede accommodatie. 

Goede accommodatie en een leuke bestemming

Srprs.me zal altijd proberen iets unieks te boeken. Een hotel aan de Ramblas in Barcelona kun je ook zelf boeken. De verrassing blijft misschien, maar het is wel wat afgezaagd. Als Srprs.me iets in een bekende stad als Barcelona boekt, zoeken zij wel een bijzondere locatie voor je uit. Iets wat je niet verwacht of waarvan je niet wist dat het bestond. Een goed hotel zit hem overigens niet zozeer in het aantal sterren. Wel is het belangrijk dat een hotel schoon en netjes is. Je kan er vanuit gaan dat je in een goed hotel verblijft. Je reis wordt persoonlijk door iemand geboekt en die zou zelf ook niet in een vieze kamer willen slapen. 

srprs8

Voorkeuren 

Oké, het hele idee is natuurlijk dat je je compleet laat verrassen, maar we kennen allemaal wel een plek waar we echt nooit meer naar toe willen. Je mag dan ook best aangeven als je ergens niet meer heen wil. Bedenk natuurlijk wel hoe erg het is als je twee keer eenzelfde stad bezoekt. Tijdens het boeken van de tripjes is er ruimte om je voorkeuren aan Srprs.me te laten weten. Geef ook aan als er iets is waar rekening mee gehouden moet worden, zoals hoogtevrees of een handicap. Srprs.me zal zijn stinkende best doen om je een fantastische vakantie te bezorgen. Dat is beloofd!

Kaartje met unieke code

Wanneer je een thema en een datum hebt gekozen, gaat Srprs.me voor je aan de slag. Als de reis geboekt is, krijg je een kaart thuis gestuurd. Op deze kaart staat op welk tijdstip je op het vliegveld moet zijn, de temperatuur van jouw bestemming en je unieke Srprs.me code. Met deze code kan je erachter komen waar de reis naar toe gaat. Kun jij het volhouden tot op het vliegveld? 

Bekijk de belevingen van Srprs.me

 
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in