Ebookers Discount Dagen

ebookers4

Met korting op vakantie

Natuurlijk betaal je liever niet de volle mep voor een hotelovernachting. Het liefst boek je een hotel en een vlucht met een leuke korting. Ik speur regelmatig het internet af naar leuke acties. Zeker voordat ik ga boeken, check ik eventjes of er nog goede kortingscodes te vinden zijn. Ebookers heeft regelmatig acties en kortingscodes beschikbaar. Tot 3 augustus 2013 zijn er twee kortingscodes actief, die ik graag met je deel! 

Bekijk de actie op Ebookers

15% korting hotel

ebookers

De eerste actie van Ebookers is een korting van 15% op je hotelovernachting. Boek voor 3 augustus 2014 een reis bij de deelnemende hotels, reis voor 15 juni 2014 en ontvang meteen 15% korting. Dat is mooi meegenomen toch. De kortingscode op een hotel is VAKANTIE15.

€40 korting op vlucht + hotel

ebookers2

De tweede actie van Ebookers is €40 korting op een pakketreis (vlucht + hotel). Ook hier moet je boeken voor 3 augustus 2014 en mag je afreizen tot 15 juni 2014. De kortingscode is LETSGO40.

Vul de kortingscodes meteen in!

Meer tips voor een goedkope reis

Kortingscodes zijn natuurlijk leuk meegenomen, maar er zijn meerdere manieren om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ik heb een aantal tips op een rijtje gezet die je daarbij kunnen helpen. Heb jij nog tips, laat het me dan weten! 

Vaker kortingscodes?

Wel vaker kom ik interessante kortingscodes en acties tegen. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg ze direct in je mailbox!

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in