Win 3-in-1 Klemlens

P1100909

Je mobiel als camera

UPDATE: de winnaar is bekend! 

Op vakantie, met een dagje uit of tijdens een stedentrip sta ik steeds vaker met mijn mobiel in de hand foto's te maken. Het is handig; ik heb mijn mobiel altijd bij me en met één druk op de knop kan ik de foto's direct delen op Social Media. Daarnaast is de kwaliteit van de fotocamera op je mobiel tegenwoordig erg goed. 

Dankzij de inspirerende verhalen van Merin op haar blog Beyoutiful World stuitte ik op de 3-in-1 klemlens voor op je smartphone. Na het lezen van haar verhaal was ik overtuigd, dat wilde ik ook! 

Dus ging ik naar de website van mooimobiel.nl en enkele dagen later lag de 3-in-1 klemlens op de deurmat. Ik ging meteen aan de slag om de klemlens uit te proberen en deel mijn bevindingen graag met je. 

P1100910-001

3 effecten 

Fotograferen wordt zo nóg leuker. Er zijn 3 effecten waar je uit kan kiezen; groothoek, macro en fisheye. Met het handige klemmetje past hij op elke smartphone en tablet. 

De groothoek en de macro lens draaien op elkaar. Samen vormen ze de groothoek, los van elkaar is de kleine lens de macro lens. De fisheye lens is een aparte lens. 

Groothoek 

Groothoek

Zeker voor het fotograferen van kleinere ruimtes is het erg handig om een groothoeklens te hebben. Zoals je op de foto hierboven kan zien, is de groothoeklens ook geschikt voor het maken van landschapsfoto's. Door de groothoeklens staat er meer landschap op de foto. Het is erg duur om een 'echte' groothoeklens te kopen op je camera, wat maakt dat dit een goedkoop en leuk alternatief is. 

Macro 

Macro2

Met de marcrolens is het mogelijk een foto van dichtbij te maken, heel dichtbij. Het lijkt wel een vergrootglas, waardoor de details van een object schitterend op de foto komen. Door het maken van een close-up, wordt de achtergrond mooi onscherp. Met de macrolens moet je je telefoon erg dicht bij het onderwerp houden. De resultaten zijn verrassend goed.  

Fisheye 

Fisheye

De fisheye lens vind ik vooral heel grappig. Alsof je door het spiekgaatje van een voordeur kijkt. Met dank aan het allerleukste hondje van de hele wereld voor het geduldig poseren ;)

Universeel 

Of je nou een Android of een Apple telefoon hebt, deze klemlens is geschikt voor alle smartphones. Je klikt de lens simpelweg op je telefoon. De klem is stevig en heeft een rubberen binnenkant waardoor de telefoon niet beschadigd. 

Ook voor je tablet 

Op vakantie zie ik regelmatig mensen die niet met een camera, niet met een mobiel, maar met hun tablet foto's maken. Maak jij ook regelmatig foto's met je tablet, dan is het fijn om te weten dat de klemlens ook geschikt is voor tablets. 

Win een klemlens 

In samenwerking met mooimobiel.nl mag ik iemand blij maken met 3-in-1 klemlens! Meedoen is makkelijk;

  1. Like Soetkees op Facebook of volg Soetkees op Twitter.
  2. Laat in de comments hieronder weten dat je mee doet! 

De winactie loopt tot 5 oktober 2014. 

Kan je niet wachten om de klemlens zelf te proberen, dan kan je hem uiteraard ook zelf bestellen op mooimobiel.nl. Overigens heeft mooimobiel op dit moment ook een actie lopen op Facebook waarmee je korting krijgt op een bestelling. 

Klemlens

En de winnaar is...

Joehoe, de winnaar is bekend! Bekijk het filmpje en zie of jij de klemlens binnenkort zelf kan uitproberen. Veel plezier ermee. Ben jij het niet? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, want ik heb regelmatig leuke weggevertjes. De winnaar mag zijn gegevens naar me mailen

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in