Schaats in de wolken

Floor174

IJspret op grote hoogte

Ga schaatsen in de wolken met een fenomenaal uitzicht over Amsterdam. De winter is inmiddels in volle gang en dat betekent dat het Rooftop Winter Terrace van Floor17 geopend is. De ijsbaan van Floor17 is gelegen op 85 meter hoogte en is daarmee de hoogste ijsbaan van Amsterdam! Een bijzondere manier om te genieten van de winter.

Floor17 wordt Rooftop Winter Terrace

Floor17 hoort bij het Ramada Apollo Amsterdam Centre. Dit hotel ligt op steenworp afstand van het oude centrum en ligt aan het Rembrandtpark. Het heeft 446 luxueuze kamers en op de 17de verdieping een spectaculaire skybar. Tijdens de wintermaanden is er op het dakterras een heuse ijsbaan te vinden en wordt de skybar omgetoverd tot een Rooftop Winter Terrace

Enkele weken lang is het terras Zell am Rembrandt (boven het Rembrandtpark). Wein, Weib und Gesag is tijdens de winter het credo. De Tiroler chef zorgt voor een aangepast menukaar met echte Oostenrijkse gerechten. Guten Appetit! 

Floor17

Data & tijden

De schaatsbaan van Floor17 en het Rooftop Winter Terrace zijn van 7 december tot en met 31 januari 2015 geopend. De openingstijden van de schaatsbaan zijn afhankelijk van het weer. Als het erg slecht weer is, kan besloten worden de schaatsbaan te sluiten. 

De schaatsbaan is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur en van vrijdag tot en met zondag tot 21.00 uur. 

Een uur schaatsen kost €8,50 per persoon inclusief een warme chocolademelk of een Glühwein. Voor hotelgasten is de schaatsbaan gratis. Reserveren is niet nodig. Voor hotelgasten is de schaatsbaan gratis toegankelijk. Maak er een leuk tripje van! Overnacht bij het Ramada Apollo Amsterdam, bekijk het sprankelende Amsterdam Light Festival en ga schaatsen op de grote hoogte.

Heb jij wel eens op zo'n hoogte geschaatst? 

iceskates

Win gratis tickets!

Enthousiast geworden en de schaatsen al ondergebonden? Ik kan het me voorstellen! Speciaal voor de winterliefhebbers, in samenwerking met Floor17, mag ik tickets voor de schaatsbaan weggeven! De tickets zijn voor 2 personen inclusief 1 uur schaatsen, schaatshuur, warme chocolademelk en Glühwein.  

  • Like Soetkees op Facebook of volg Soetkees op Twitter.
  • Laat in de comments hieronder weten als je mee wil doen. 

De winactie loopt tot zondag 4 januari 2015!

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in