New in Travel - gratis ebook

gratis ebook new in travel

Ontdek de beste nieuwe ervaringen voor 2015

Als er iets nieuws en hot is op het gebied van reizen, dan kan je ervan uit gaan dat de travelexperts van Lonely Planet er als eerste bij zijn. Dat is ook nu weer het geval. De nieuwste tours, de vers gebaande paden van een nieuwe wandelroute en de opening van de toffe gallerie die je niet mag missen. 

Nieuwste avonturen

Het team van Lonely Planet heeft 26 van de beste nieuwe ervaringen voor het komend jaar op een rijtje gezet in hun nieuwste boek 'New in Travel'. De ervaringen in het ebook zijn allemaal pas geopend of gaan pas van start in 2015. Ze zijn allemaal vers, jong en gloedje nieuw. Wanneer je dit boek leest, kan je dus een van de eerste zijn die deze (reis)ervaringen uitprobeert. 

Gratis ebook

Dus welk avontuur ga jij dit jaar aan? Wordt het met de fiets, de boot of de tokkelbaan. Ga je naar staren naar de sterren of proeven van de nieuw gebrouwen biertjes? Loop op de kudde vooruit en ben er als eerste bij. 

En het leuke? Dit ebook kan je voor helemaal niks downloaden! Veel plezier ermee!

Download het gratis ebook

Lonely-Planet-Best-Ever-Travel-Tips-Fully-Booked-Giveaway

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in