Project Escape

Ontsnap jij uit de kelder?

De deur slaat achter je dicht, op slot. Je hoort hoe de sleutel wordt omgedraaid en daar sta je dan. Opgesloten in een donkere kamer. Het licht gaat langzaam aan. Het knippert waardoor je steeds meer glimpen opvangt van de kamer. Een vloerkleed, een bureau, een aantal koffertjes. Dan zie je boven de deur de klok aftellen. De tijd is ingegaan! En dan begint de uitdaging; uitbreken! Het liefst zo snel mogelijk. Durf jij de uitdaging aan? 

Werk goed samen om de raadsels en puzzels zo snel mogelijk op te lossen. Kijk goed om je heen en sla geen plek over om aanwijzingen en puzzelstukken te vinden. Keer kandelaars op zijn kop, want niets is wat het lijkt. Laat je hersenen kraken en houd je hoofd koel. Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen? 

Project Escape in Nijmegen is sinds februari 2015 geopend. In een kelder in een monumentaal pand word je, met een aantal lotgenoten. opgesloten. Uitdagende puzzels en hersenkrakende raadsel brengen je steeds een stapje dichterbij de sleutel naar vrijheid.

projectescape

Voor je het weet, word je meegezogen in het spel en raak je helemaal hyper als er een puzzel is opgelost. Je voelt je een ware detective die op zoek is naar de kleinste aanwijzingen. Het spel is een echte aanrader. Een goede manier om je vrienden eens goed te leren kennen. Wie werkt er goed samen, wie houdt zijn hoofd koel en wie gaat er als een dolle tekeer? Neemt er iemand de leiding of zit ieder op zijn eigen eilandje. Eén ding kan ik je verklappen, een goede samenwerking is best handig. Een perfect uitje met vrienden, familie, collega's of als vrijgezellenuitje. 

Project Escape is spannend maar niet eng. Er zijn weliswaar spannende elementen ingebouwd, maar heb geen vrees want er is altijd een noodknop om naar buiten te kunnen. 

Bekijk de website van Project Escape

 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in