Win srprs.me citytrip!

Laat alles vallen en win een reis! 

Op 17 maart 2015 kan je zomaar een gratis reisje winnen. Laat alles vallen waar je mee bezig bent en stap morgen nog op het vliegtuig! Over spontane acties gesproken. 

Srprs.me wil een vakantie weer echt vakantie laten zijn. Geen honderden reviews doorspitten, geen voorgekauwde routes lopen en geen vooraf geplande vakantie. Zij brengen spontaniteit en avontuur! Niet weten van tevoren waar je naar toe gaat. Want zonder verwachtingen heb je altijd een topvakantie. 

Daarom boeken wij een vakantie voor jou, zodat je je helemaal kunt overgeven aan wat de bestemming jou te bieden heeft. Laat je verrassen! 

In het manifest laat srprs.me zien waar ze voor staan. En jij?

srprscity

Deel het manifest en win een city trip

Kun je je helemaal vinden in het manifest? En wil je 17 maart een stedentrip van 3 dagen winnen voor 2 personen waarbij je dezelfde dag nog vertrekt?

Snel naar de winactie!

Deze actie wordt over een week nog eens herhaald. Details hierover volgen na 17 maart.

Of win een reischeque van €250

Op Schiphol Plaza staat tot 25 maart 2015 een pop-up store. Kom langs om kans te maken op een citytrip of een giftcard! Want heb je de reis niet gewonnen, dan kan je ook meedoen om een reischeque van €250 te winnen. Op een wand in de srprs.store worden vakantiefoto's verzameld. Stuur jouw vakantiefoto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom te hangen op de photowall. Dit mag een foto van jouw srprs.me reis zijn, maar ook een andere verrassende foto. Op 25 maart worden alle foto's in een ton gedaan en komt er één winnende foto uit. Deze wint dus een reischeque voor srprs.me van €250. Waar zal de reis naartoe gaan? 

srprs22

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in