Win boek Film+Travel

Reis zelf naar die filmlocaties! 

Ready, set, action! Ben jij dol op films én op reizen? Dan heb ik het perfecte boek voor jou!

Met kleurenfoto's van filmlocaties, sites en monumenten is dit boek een handleiding voor filmliefhebbers en reizigers. Dit boek geeft informatie over opmerkelijke scènes uit bijna 200 films geschoten in heel Noord- en Zuid-Amerika. Meldt een brand bij Hook & Ladder Company #8 om Ghostbusters te zien. Breng je eigen doosje bonbons naar Chippewa Square, Savannah en speel de scene van Forrest Gump na. Bezoek het Marinegebouw in Vancouver van Clark Kent's werkgever. Onderzoek welk deel van Puerto Rico het decor was voor de film Eva Peron. Doorkruis Noord- en Zuid Amerika en sta op de werkelijke sets van de films. 

Filmtravel

Win het boek Film+Travel 

Doe mee aan mijn winactie en win dit te gekke boek voor filmliefhebbers en reizigers. Meedoen is makkelijk:

  1. Like Soetkees op Facebook of volg Soetkees op Twitter
  2. Geef antwoord op de volgende vraag: "Waar is jouw favoriete serie of film opgenomen? 

Ik ben reuze benieuwd welke mooie plekjes er aan de hand van films zijn te ontdekken! 

Jouw favoriete serie in het echt

Soms kan ik niet wachten tot het avond is. De gordijnen dicht en de afstandsbediening ligt klaar. Met een dekentje op de bank verslind ik de ene na de andere serie. Een regenachtige dag is ineens niet zo erg als je een leuke serie kan kijken. In zo'n serie komen vaak fascinerende plekjes voorbij. Prachtige natuur, indrukwekkende steden en pittoreske straatjes. Plekjes die je in het echt best eens wil bezoeken. Daarom zette ik mijn favoriete televisieseries eens op een rijtje en zocht uit waar deze zijn opgenomen. Waar is jouw favoriete serie opgenomen? 

Lees mijn blog over filmlocaties

En de winnaar is... 

Van harte gefeliciteerd Amanda. Stuur even je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het boek thuisgestuurd. 

Je kan regelmatig leuke giveaways winnen. Hou de website in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Doen jullie de volgende keer ook weer mee?

Winnaarboek

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in