Win Westwing waardebon

Haal de vakantie in huis!

Ik doe niets liever dan op vakantie gaan, maar hoe fijn is het om na een lange reis weer thuis te komen? In je eigen bedje slapen, op de bank ploffen en vakantiefoto's bekijken! Een vakantie is pas echt compleet als je ook een fijn thuis hebt om naar terug te keren. Thuis moeten al die souvenirs natuurlijk een plekje krijgen. Maar je moet uitkijken dat je huis niet een klein museum wordt. Met de tips van Westwing creëer je dat vakantiegevoel maar dan met stijl en klasse. Het liefst wil je dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden. En dat kan! 

Meubels uit alle windstreken 

Een huis met een Oosters tintje, een Perzisch tapijt of Scandinavisch design. Westwing haalt haar inspiratie van over de hele wereld en dat kan jij ook! Van Marokko tot Mexico, van Frankrijk tot San Francisco. Word jij ook zo geïnspireerd door bijvoorbeeld het Griekse blauw, of de kleurrijke Marokkaanse patroontjes of de brocante Franse stijl? Gebruik je eigen vakantiefoto's als inspiratiebron. Richt je huis in met wereldse accessoires en voel je altijd een beetje op vakantie. 

westwingcollage2

Holiday at home 

Creëer je eigen paradijsje in je eigen tuin! Voor iedereen die deze zomer niet naar een zonovergoten eiland gaat. Transformeer je tuin tot een ware hotspot. Met een paar simpele tips van Westwing krijgt jouw tuin een zomerse update. Bijvoorbeeld door een zithoek te maken van natuurlijke materialen zoals rotan of een mooie houtsoort. Doe daar wat kussens en plaids bij in tropische kleuren en patronen. En voila, je eigen knusse sfeertje. Je eigen vakantiebestemming thuis. 

Win een waardebon van €70

Haal de vakantie in huis! Ga heerlijk online shoppen bij Westwing met deze waardebon van €70. Meedoen aan de winactie is heel simpel: 

  1. Like Soetkees op Facebook
  2. Laat hieronder in de comments weten welke vakantiebestemming jij wel in huis wil halen! 

Je kan nog meedoen tot en met zondag 14 juni 2015. 

De winnaar is bekend! 

De hoge hoed heeft weer bepaald. Het lootje van Esmee is daaruit gekomen! Van harte gefeliciteerd Esmee, veel plezier met de Westwing Waardebon. Haal de natuur en dat vakantiegevoel maar in huis.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Ik heb regelmatig leuke winacties en weggevertjes. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte. 

westwingwinnaar2

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in