Win een Wereldkaart

Feestje! 

Joehoe, er is weer een reden voor een feestje! Soetkees bereikte de magische 1.000 likes op Facebook, 2.000 op Twitter en ook nog bijna 1.000 volgers op Instagram. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd *kurk plopt* met een fles champagne, maar ik vier het ook graag met jou! En als er ook meer enigszins een reden is voor een feestje, dan maak ik daar graag gebruik van...

Update: de winnaar is bekend! Scroll gauw naar beneden!

FeestAnimatie2

Win een wereldkaart-sticker naar keuze! 

Fraai je interieur op door een toffe wereldkaart in huis te nemen. Zo hou je je vakantiegevoel lekker lang vast en kan je altijd weer verder dromen over de volgende reis. Niet alleen is een mooie wereldkaart een prachtige manier om je huis te decoreren, het is ook nog eens leerzaam voor de kids en je bent gegarandeerd van continue reiskriebels :) 

Tegenwoordig vind je wereldkaarten in alle soorten en maten, in alle kleuren en vormen. Super gaaf! Je hebt wereldkaart prikborden, wereldkaart posters en dus ook wereldkaart stickers. In samenwerking met Tenstickers.nl mag ik zo'n toffe wereldkaart cadeau doen! De muurstickers zijn van hoge kwaliteit vinyl. Dat betekent dat de stickers makkelijk aan te brengen zijn en ook makkelijk te verwijderen zijn. Ze laten na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. De stickers zijn er in allerlei verschillende formaten.

Kies je cadeau t.w.v. €50

Over smaak valt niet te twisten. Daarom is er niet één wereldkaart-sticker die je kan winnen, maar mag je zelf kiezen uit zes toffe wereldkaarten. Welke wereldkaart vind jij het allerleukst? Welke past het beste bij je interieur? Laat me weten welke wereldkaart-sticker jij het liefste wil winnen en wie weet hangt deze binnenkort in jouw huis :) Jij ontvangt ter waarde van €50 een voucher die je mag besteden in de webshop van Tenstickers.nl

Zo doe je mee!

  • Like de Facebookpagina van Soetkees  
     
  • Laat me weten welke wereldkaart-sticker jij graag wil winnen! 

De winnaar is bekend!

Al jullie namen heb ik ingevoerd in het online systeem om lootjes te trekken. Met één druk op de knop werd de winnaar bekend gemaakt! Super spannend! Bekijk het filmpje om te zien of jij je huis mag gaan opfleuren met een mooie wereldkaart-sticker. 

Super bedankt voor het meedoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, elke keer wordt er weer opnieuw lootje getrokken. Stay tuned, want binnenkort komt er wéér een hele gave winactie aan!

* Deze winactie is opgezet in samenwerking met Tenstickers.nl

Kies een kaart!

#1 Wereldkaart in pastelkleuren

WereldkaartPastel2

Deze smaakvolle muursticker heeft prachtige pastelkleuren! De wereld is weergegeven in geometrische vormen. Een stijlvolle en moderne uitstraling die in elk interieur wel past. De stickers is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

#2 Wereldkaart in namen

WereldkaartNamen2

De wereld in namen. Een originele wereldkaart waarbij de wereld wordt uitgebeeld met de namen van verschillende landen. Deze muursticker is in 50 verschillende kleuren te bestellen!

#3 Wereldkaart in vierkantjes 

WereldkaartVierkantjes2

Deze leuke en originele wereldkaart is gemaakt uit verschillende vierkantjes. Al deze vierkantjes samen vormen de wereld! Je kan deze muursticker in heel veel verschillende kleuren bestellen. 

#4 Krijtbordkaart Europa 

WereldkaartKrijtbord2

Deze wereldkaart van Europa is een krijtbord! Super leuk want dan kan je heerlijk op de kaart kliederen, je boodschappenlijstje erop zetten of gewoon de kids lekker laten kleuren. Of schrijf een mooie reisquote op het krijtbord. De muursticker is gemaakt van vinyl en makkelijk aan te brengen. Je kan hem bestellen in verschillende formaten. 

#5 Wereldkaart Waterverf

WereldkaartWaterverf2

Wauw! Wat is dit een bijzondere wereldkaart. Alsof hij met waterverf op je muur is aangebracht. De kleuren lopen mooi in elkaar over zodat deze sticker wel een schilderij lijkt. 

#6 Wereldkaart Egaal

Wereldkaartabstract2

Geen gekke vormpjes, namen of verschillende kleuren door elkaar, maar een strakke wereldkaart. Deze wereldkaart heeft één kleur en is mooi egaal en past daardoor in elk interieur wel! Je kan deze kaart in allerlei kleuren bestellen.

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in