Win toffe reiscadeaus

Cadeautje! Voor jou!

Reisartikelen, ik ben er dol op. Een mooie wereldkaart aan de muur, wereldkaart-kussens, een originele reisgids of mooie sieraden met een knipoog naar reizen. Mij kan je altijd een plezier doen met reisgerelateerde cadeautjes :) En nu mag ik een cadeau aan jou geven! Niet zomaar een cadeau, maar een cadeaubon van maar liefst €50 om zelf te besteden in de webshop van Ikwilmeerreizen. En wat is er nou leuker dan gewoon zelf je eigen cadeautje uit te zoeken...?

ikwilmeerreizencollage2

Zoek iets uit in de giftshop 

Een giftshop speciaal voor reisliefhebbers! De originele travel gifts zijn verzameld voor en door reizigers. Snuffel even rond in de giftshop en bedenk wel uniek cadeautje jij graag zou willen winnen. Makkelijke opdracht toch? Ga maar vast heerlijk wegdromen bij deze leuke presentjes. 

IkwilmeerreizenCollage3

Je vindt niet alleen leuke hebbedingetjes in de giftshop, maar ook hele handige artikelen voor op reis. Wist je bijvoorbeeld dat hammamdoeken erg fijn zijn mee te nemen? Ze zijn hartstikke licht en binnen no-time droog. Ze zijn groot, je kan ze gebruiken als badhanddoek, jurkje of als sjaal en ze zijn makkelijk mee te nemen. Ook handig zijn de luxe paspoorthoesjes waar je ook andere pasjes in kwijt kan. Of wat dacht je van een 'Coffee on the Road Giftbox' met daarin 10 zakjes om verse filterkoffie mee te maken! 

Win €50 shoptegoed

1. Kijk rond in de giftshop en laat mij weten welk cadeau (of cadeaus!) jij het liefste wil winnen! 

2. Like de Facebookpagina van Soetkees  

 

Succes met rondsnuffelen! Vergeet niet terug te komen naar Soetkees en een reactie achter te laten om mee te doen ;) Je kan meedoen tot en met 12 mei 2016. 

IkwilmeerReizencollage

* Deze winactie is opgezet in samenwerking met Ikwilmeerreizen.nl

De winnaar is bekend! 

Gribbel de grabbel, er is weer een winnaar uit de bus gekomen! Deze geluksvogel mag voor €50 cadeautjes uitzoeken in de webshop van Ikwilmeerreizen. Proficiat! Natuurlijk ontvang ik graag een toffe foto met één van de cadeautjes! Dat zou leuk zijn! 

Heb jij helaas niet gewonnen? Balen zeg. Maar heel snel mag ik wéér iets mooi weggeven. Ook iets wat reisliefhebbers graag willen hebben. Hou mijn blog goed in de gaten en doe de volgende keer weer mee. Er wordt elke keer weer geloot, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. 

WinnaarCadeautjes

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in