Win een reisgids bij Soetkees

wineenreisgids

Tijd voor een klein feestje!

Soetkees is inmiddels één maand online, ook op facebook, pinterest en twitter weten steeds meer reizigers en nieuwsgierigen Soetkees te vinden. Reden voor een klein 'openingsfeestje'. Soetkees is altijd op zoek naar nieuwe, unieke en bijzondere bestemmingen... 

Laat Soetkees weten wat jouw meest favoriete bestemming is en waarom!

MarcopoloVlaanderen

Soetkees selecteert de meest originele inzending. Niet alleen win je dan een reisgids van Marco Polo Vlaanderen over Antwerpen, Brugge & Gent (drie vliegen in één klap dus) maar jouw bestemming zal ook op de website worden gepubliceerd. 

Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats een bericht op de facebookpagina van Soetkees. We zijn benieuwd naar je ideeën. 

Ook op de hoogte blijven van volgende acties & nieuws?  Like dan Soetkees op facebook

Zelf de reisgids bestellen? Dat kan via Polare.nl 

Update! De winnaar is Simone Miellet. 

Lees nu op Soetkees de winnende bestemming Praag. Simone liet Soetkees weten dat het erg bijzonder is om Praag te bezoeken tijdens de Paasdagen. Bedankt voor de inspiratie. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in