Win abonnement Columbus

Win 1,5 jaar lang Columbus Travel

Update: de winnaar is bekend!

Slingers, confetti, een taart en een gratis abonnement... We hebben iets te vieren lieve lezers. Wat ben ik blij dat jullie Soetkees weten te vinden. Blij met jullie bezoekjes aan mijn website, jullie lieve reacties en al die leuke likes en duimpjes op Social Media. Dankzij jullie heeft Soetkees inmiddels de mijlpaal van 15.000 unieke bezoekers per maand bereikt. Dat moet natuurlijk gevierd worden! 

Met veel plezier deel ik al enige jaren mijn reiskriebels met jullie. Er komen regelmatig nieuwe bestemmingen en nieuwe tips online. Maar wat is er nou mooier dan een magazine boordevol reisinspiratie in je brievenbus te ontvangen? Een magazine die je nog eens doorbladert en nog eens. Een magazine met heerlijke plaatsjes en goede reistips? Precies, dat is toch fantastisch. 

Daarom geef ik een 1,5 jaar abonnement op Columbus Magazine cadeau! De gelukkige winnaar ontvangt 12 edities van Columbus Travel en het abonnement stopt uiteraard automatisch. Columbus Travel verschijnt 8 keer per jaar, dus dat betekent 1,5 jaar leesplezier! 

"Ontdek de wereld buiten de gebaande paden", dat is het motto van Columbus Travel.  Schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld. Ver weg en dichtbij, net als Soetkees ;) Elke editie is trouwens super dik. Daar kan ik (en jij) vast iemand een plezier mee doen. 

Zo doe je mee

  • Laat me weten welke reisliefhebber jij dit abonnement gunt (en dat mag je ook jezelf gunnen hoor) 
  • Volg Soetkees op Instagram of Like de Facebookpagina van Soetkees  
     

Ow ja, en blijf vooral vaak terug komen op Soetkees, heel vaak :) 

* Meedoen kan tot en met vrijdag 20 oktober 2017. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt!

En de winnaar is.... Maaike!

Hieperdepiep Hoeraaaaa, van harte gefeliciteerd Maaike Oerlemans! Dankzij de deelname van jouw vriendin Inge Bemelen win jij een abonnement op Columbus Reizen! Zo te lezen, ben je een echte reisliefhebber en komt deze dosis reisinspiratie heel goed terecht. Maaike, je mag je gegevens mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorg ik voor de rest. Heel veel leesplezier enne, vergeet niet om ook Soetkees te volgen voor je reiskriebels hè ;) En Inge Bemelen bedankt voor het meedoen. Lief dat je meedeed voor je vriendin en wie weet win je de volgende keer zelf iets! Tot een volgende keer. 

0001

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in