Vriendenweekend

Vriendenweekend in eigen land

Deze locaties bewijzen dat je niet ver weg hoeft voor een super vriendenweekend. We weten natuurlijk allemaal dat het de gezelligheid is die bepalend is voor een geslaagd vriendenweekend. Maar de juiste locatie helpt wel mee! In dit artikel zetten we drie Nederlandse locaties op een rij waar je prima terechtkunt voor je volgende vriendenweekend. Dat scheelt je veel reistijd, die je in plaats daarvan kunt besteden aan extra gezelligheid.

Buitengoed Ruysbos glamping avond

1. Alle rust in je eigen bos

Als je wilt genieten van quality time met elkaar, dan is Buitengoed Ruysbos een perfecte locatie voor jullie vriendenweekend. Hoe luidruchtig jullie ook lachen en zingen, hier heeft niemand er last van. Het vakantiehuis bevindt zich namelijk middenin jullie eigen privébos. Dat moet je ervaren!

En bij een bos denk je natuurlijk meteen aan allerlei passende activiteiten, zoals wandelen en aan de waterkant relaxen, een kampvuur maken en een speurtocht uitzetten in het donker. Maar er kan hier nog meer, zoals tennissen op je eigen tennisbaan, barbecueën of binnen boardgame-night houden in het 10-persoonshuis.

Pier 7 Zandpaviljoen Vlissingen slapen op het strand11

2. Op het strand slapen

Met zijn allen half-wakker zo het strand op rollen, kan dat? Ja, dat kan zeker! Pier 7 Zandpaviljoen in Vlissingen biedt je deze mogelijkheid. Al het moois dat dit deel van Zeeland je te bieden heeft bevindt zich in een directe straal om je slaapplek heen.

Bij mooi weer kun je hier uiteraard de hele dag op het strand liggen en afkoelen in zee. Maar ook wanneer het nog niet zo warm is, in het voorjaar of najaar, kun je prima je dagen doorbrengen in Vlissingen. Voel de wind in je haren tijdens een strandwandeling of daag je vrienden uit tot een rondje hardlopen door het mulle zand!

Camping In De Rimboe festival podium2

3. Festivalgevoel op de Veluwe

De naam In de Rimboe is heel toepasselijk voor deze camping, die verscholen ligt in de Veluwse bossen. Maar dankzij het verwarmde buitenzwembad en het overdekte muziekpodium voelen je vrienden en jij je vast heel snel thuis. Biertje erbij, muziek op de achtergrond en genieten maar! Spelen jullie zelf in een band? Overleg dan of het mogelijk is om hier op te treden voor de andere gasten!

Camping Buitenland Domes

4. Vuurtje stoken in het Buitenland

Camping Buitenland is één van de weinige campings in Nederland waar je nog lekker fikkie mag stoken. Het sfeertje hier is super relaxed en bijzonder geschikt voor een gezellig vriendenweekend 'buiten'. Huur een Dome (super aanrader!), maak een kampvuurtje voor de Dome en geniet met elkaar van een avondje buiten, popcorn maken, gitaar erbij en sterke verhalen vertellen. 

Welke locatie je ook kiest, zorg er wel voor dat je een doorlopende reisverzekering hebt afgesloten. Voor elke reis die je maakt ben je dan verzekerd, hoe spontaan je ook besluit om met je vrienden op pad te gaan. Dat is wel zo praktisch, in plaats van elke keer weer een losse verzekering te moeten afsluiten.

*Dit artikel is een advertorial

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in