Hondenvakantie

Vakantie met je hondje

Met je hond naar de Doggy Days

Landal presenteert de speciale "Doggy Days" voor de hondenliefhebber die graag met zijn hond op vakantie gaat. Na het grote succes in 2013 en 2014 wordt er in 2015 wederom een editie van de Doggy Days georganiseerd. Hoe leuk is het om samen met je hond in de watten gelegd te worden! Doggys Days 2015 vinden plaats in Landal Twenhaarsveld in het Overijsselse Holten. 

Wat houdt het in?

Tijdens de Doggy Days ben je op het park van harte welkom met jou trouwe viervoeter. Een weekendje speciaal voor honden en hun baasjes. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jou en je hond. Volg een workshop EHBO voor dieren, krijg tips over het gedrag van je hond, er is een workshop voor de baasjes van oude honden, een gratis fotoshoot, een Doggy Disco en nog veel meer. Misschien wordt jouw hond wel kampioen bij de speurcursus of win je een jaar lang gratis hondenvoer. Bekijk hier het hele programma.

doggydays

Data & prijzen 

De "Doggy Days" vinden dit jaar plaats in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2015. Een 2 persoons huisje kost 300 euro, een 8 persoons huisje kost 950 euro. Deze prijzen zijn inclusief alle dagen toegang tot de Doggy Days. 

Meer info over de Doggy Days

Landal Twenhaarsveld 

Landal Twenhaarsveld staat in een bosrijk en groen natuurgebied. Nederland kent niet veel bergen, maar de Holterberg is er een van. De berg is 60 meter hoog en staat in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Onderaan de berg staan de huisjes van Landal Twenhaarsveld. Het park heeft een overdekt zwembad en sportfaciliteiten, alhoewel wandelen en fietsen activiteit nummer een is in dit gebied. Daarnaast zijn er een restaurant, een brasserie, een supermarkt en een beautysalon. Landal Twenhaarsveld is een autovrij park. In de omgeving ligt het mooie Deventer, wat zeker een bezoekje waard is. 

P.s. Ben je ook verliefd geworden op dit schattige mopshondje? Kijk dan eens op What the Pug.

{mosmap address='Landuwerweg 17, 7451 SP Holten'}

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in