Jorplace Beach Hostel

Hip Hostel

Heb je wat minder te besteden of ben je met een groepje vrienden en wil je graag op één kamer slapen, dan is dit hostel echt iets voor jou. Een gezellig en sfeervol hostel waar je al voor een klein prijsje op een toplocatie in Scheveningen slaapt. De kamers zijn simpel maar netjes. Er staan stapelbedden en alles is schoon en fris. Samen met je kamergenoten deel je een badkamer. De lakens zitten bij de kamerprijs in, evenals het ontbijt! 

De gezamenlijke ruimte van het hostel ziet er gezellig uit. Er is een volledig uitgeruste keuken waar je als gast gebruik van mag maken. Ook is er een internetcafé en een loungebar. Is het mooi weer, neem dan plaats op het terras in de binnentuin. 

In de zomermaanden kan je in de binnentuin BBQ'en. Voor €13,50 krijg je een BBQ schotel met burgers, worstjes, drumsticks, frietjes, salade en sausjes. Je hoeft geen dorst te krijgen tijdens de BBQ want het hostel beschikt over een eigen bar waar je tegen een klein prijsje drankjes kan kopen. Maar het hostel biedt nog veel meer faciliteiten zoals fietsverhuur en yoga op het strand. 

Er is voor iedere soort reiziger wel een kamer in het hostel. Er zijn tweepersoonskamers met 2 aparte bedden, grotere gedeelde kamers of je kiest voor een bed op een slaapzaal. Elke kamer heeft een uniek thema, grote ramen met veel licht en een zithoek. Daarnaast is elke kamer uitgerust met een wastafel. 

Jorplace Beach Hostel bekijken

Beoordeling & prijs 

Jorplace Beach Hostel scoort een 7,7 op Booking. Een slaapplek boek je vanaf €19 per nacht. 

Lees mijn blog over Scheveningen

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in