Princesse Apart'hôtel

Kamer met karakter

In de smalle straatjes van de oude wijk Vieux ligt in een historisch pand het Princesse Apart'hôtel. Via Bedandbreakfast.eu vonden we dit bijzondere pareltje. Een karakteristiek appartement met veel oude elementen en met moderne gemakken. 

Sfeervol appartement 

Via een binnenplaats bereik je de vijf appartementen die Princesse Apart'hôtel telt. Elke kamer is uniek ingericht, met dezelfde smaak en stijl. Ons appartement heeft de naam "Louise de Bettignies". Klinkt al goed. Een prachtige oude houtenvloer geeft het appartement een warme uitstraling. Daarnaast is er de oude open haard en de kastenwand, alsof je een stap terug zet in de tijd. We kijken uit op de oranje daken van de historische huizen in de straat. 

{mosmap sv='bottom' | svpano='ful4AfzK3rcAAAQfDT_lTw'| svaddress='0' | height='0' }

Alle gemakken 

Dat oud en nieuw goed samengaan, laat dit appartement goed zien. De karakteristieke elementen worden fris afgewisseld door strakke meubels, rode gordijnen en industriële meubels. Daarnaast beschikt het appartement over een klein, modern keukentje met koelkast, kookplaat en servies. Fijn om je eigen kopje koffie of thee te kunnen zetten. Als gast mag je gratis gebruik maken van de WIFI. 

Het ontbijt is niet inbegrepen, maar dat geeft niks. Schuin tegenover het appartement zit een heerlijke Franse bakker. Deze bakker is zeven dagen per week geopend. Haal lekker een vers croissantje om de dag te beginnen en zet je eigen kopje koffie. Ideaal. 

Ligging in Vieux 

Het appartement ligt middenin de gezelligste wijk van Lille. Veel bars en restaurants zijn op loopafstand van het appartement. Een wandeling naar het Grand Place is ongeveer 15 minuten. Ook het groene park van dit citadel is op enkele passen van het appartement. Ook handig is dat er verderop in de straat parkeerruimte voor gasten is. Deze kan je apart bij boeken. Fijn als je met de auto komt. 

Lees mijn blog over Lille

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in