Win een stijlvolle reistas

Win een unieke Travelbag

update; de winnaar is bekend! 

Ik ga op vakantie en ik neem mee... Zoveel als ik kan! En het liefst allemaal in één handige tas die ook nog eens in de vliegtuigcabine mee mag. Tja, dat kan soms best een uitdaging zijn. Dat een handige en waterdichte reistas ook stijlvol kan zijn, laat DavidMartin Bags zien! In hun speciale ontwerpstudio ontwerpen Astrid en Martin stoere en stijlvolle reistassen. Er zijn een aantal bijzonderheden die de tassen van DavidMartin zo uniek maken; ze zijn lichtgewicht, super sterk, kunnen mee in de vliegtuigcabine én zijn gemaakt van waterdicht materiaal! Dat niet alleen, ze zijn ook nog eens lekker stoer en hebben een elegant design. Neem je iets minder mee, dan maak je deze travelbag handig kleiner met de karabijnhaken. Ga jij deze herfstvakantie nog op reis? Of misschien deze winter een winters weekendje weg? Doe dan mee met mijn winactie en win deze handige travelbag! 

dm 06 2016 00033 bew

Travelbag | Minibag | Cardwallet 

Drie soorten tassen om je reis zo makkelijk mogelijk te maken!. DavidMartin Bags heeft drie soorten tassen ontworpen. De Travelbag is een reistas van 53x30x25 centimeter. De Minibag is een kleine tas voor je smartphone, portemonnee en sleutels. Je kan hem gebruiken als schoudertas maar ook gebruiken als luxe toilettas. Tot slot is er nog de Cardwallet, een compacte houder voor je bankpassen, geld of zelfs een sleutel en muntgeld. Ook de Minibag en de Cardwallet zijn gemaakt van hetzelfde waterdichte materiaal als de Travelbag.

DavidMartinBags

Drie dessins 

Kies uit één van de drie stijlvolle dessins. Zelf ben ik fan van het 'Let's Get Lost' dessin. Een groot kompas prijkt op de stoere stof van de tas. Of wat dacht je van 'Painless Tattoo' van een Maori tatoeage? Of van 'Happy Alligator' waardoor je tas een hip krokodil patroon heeft. 

Win een tas naar keuze

Ga jij voor de handige Travelbag? Of kies je voor de stijlvolle Minibag of compacte Cardwallet? Het is aan jou, want je mag zelf kiezen :) In samenwerking met DavidMartin Bags mag ik één product naar keuze weggeven aan mijn lezers. Joepie! Hartstikke leuk, want daardoor wordt jouw volgende reis een nóg groter feestje! 

  • Laat me weten welke tas jij graag wil winnen! 
  • Like de Facebookpagina van Soetkees  
     
     
  • Like de Facebookpagina van DavidMartinBags

En de winnaar is.... 

 

Ben jij de gelukkige die een DavidMartin Bag mag gaan uitzoeken in de webshop? Bekijk snel het filmpje! Alvast van harte gefeliciteerd. De travelbags zijn echt superhandig, ze mogen mee als handbagage en je kan ze kleiner maken. De winnaar mag zijn of haar contactgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Veel plezier ermee! 

Korting voor de pechvogels

Komt jouw naam niet in het filmpje naar voren? Balen zeg. Maar speciaal voor alle pechvogels en alle andere enthousiaste lezers die graag een travelbag met korting willen aanschaffen, heb ik een leuke kortingscode! Zoek je eigen travelbag uit in de webshop en voer de code 'soetkees'  in. Dan krijg jij toch een mooie korting van 7,50 euro op je aankoop :) 

dm 06 2016 00013 bew

Deze winactie is opgezet in samenwerking met DavidMartin Bags. De foto's zijn eveneens van DavidMartin Bags 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in