Protest Zomer '23

Het wordt zomer! 

Ik heb de zomer in mijn bol! Leuk hoor, die seizoenen, maar na een lange winter vol regen is de zomer meer dan welkom. En bij het zien van de eerste zonnestralen, krijg ik altijd super zin om ook mijn garderobe weer zomerklaar te maken. Mijn badpak heeft liggen verstoffen achterin de la, net als mijn sandalen en zomerse hoed. Onze eerste zomerse reis naar zon, zee, strand is geboekt. Protest heeft ook deze zomer weer fleurige, nieuwe zomerse kledij. Van zwierige jurkjes tot trendy bikini’s. Twee keer per jaar lanceert Protest een nieuwe collectie, aangepast op het seizoen. En het zomerseizoen 2023 is geopend, beste mensen (en met Soetkees krijg je 10% korting op deze nieuwe zomercollectie!) 

Bikinitrends 2023 

Dames badmode a la 2023? Wil je er hip bij lopen, ga dan voor felle kleuren of glitter of botanische prints. Je zwarte bikini mag je dit jaar in de kast laten liggen. Je bikini mag deze zomer gezien worden. Ook in de nieuwe zomercollectie van Protest springen de bikini’s in het oog. Sprankelend, verfrissend en met veel kleur. Er zijn 4 duidelijke trends deze zomer: Glitz & Glam, colour punch, strepen en de botanische print. Bovendien vind je op Protest SUP en surfkleding voor heren, dames en kinderen. Welke trend past bij jou? 

Protest S23 P S Women Valencia 84

Badpakken 2023 

"Het badpak is een echte klassieker, maar ouderwets is 'ie zeker niet!". Integendeel! De laatste jaren is het badpak weer helemaal terug in de mode. Ook de badpakken zijn er in fleurige en botanische uitvoeringen. En ze zijn tegenwoordig minsten zo sexy als een mooie bikini (misschien nog wel meer!). Zo zijn er de hoog opgesneden badpakken en de bakpakken met V-hals (en dus diep decolleté). Protest heeft badpakken voor elke vrouwelijke vorm; met cups, zonder cups en van XS tot XXL.

Strandoutfit 

Last but not least maak je je beachlook helemaal af met een strandoutfit; zomerse, luchtige broeken of trendy shorts of een zwierig strandjurkje. Ook hier is de bloemenprint weer één van de trends voor komende zomer.  Een andere trend die deze zomer niet te missen is, is 'de piramide’, verschillende laagjes stof waardoor je volume creeert in bijvoorbeeld een rokje. En de dierenprint is nooit weggeweest, dus mag deze zomer ook weer aan. 

Protest S23 P S Women Valencia 122

Meer voor mannen! 

Ook de zwemkleding voor heren mag er weer wezen deze zomer. Kies een stoere boardshort of een mooie zwemshort en je bent in één klap klaar voor die tropische bestemming. Maak de look compleet met een matching shirt of fijne slippers en je bent klaar voor de zomer. Mijn manlief vindt het ideaal; met enkele muisklikken helemaal 'zomerklaar'. 

Protest S23 P M Men Valencia 112

Kwaliteit & Duurzaamheid 

De producten van Protest zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar hebben ook oog voor duurzaamheid. Omdat de kleding Protest lang mee gaat, wasbeurt na wasbeurt, na intensief sporten en zwemmen, hoef je niet elk seizoen iets nieuws te kopen (maar dat mag natuurlijk wel hè :) De meeste dames zwemkleding van Protest wordt gemaakt van gerecycled polyester en gerecycled elastaan. Daarnaast heeft Protest een BCI kenmerk, dat betekent dat de milieuregels worden nageleefd en er sprake is van goede arbeidsomstandigheden. De volledige zwemkledingcollectie van Protest is overigens PFC-vrij om het gebruik van deze chemische stof te beperken en het milieu minder te belasten. 

Shop met 10% korting 

Wil jij ook graag nieuwe zwemkleding van Protest shoppen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Met de kortingscode soetkees10 krijg je 10% korting op de site inclusief op de nieuwe dames badmode van seizoen 2023. Fijne zomer! 

Protest S23 L S Women Valencia 29

* Dit artikel is een advertorial. Het beeldmateriaal is van Protest.nl 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in