Mooiste Datingshow Bestemmingen

Oogverblindende Datingshow Bestemmingen

Het is toch altijd smullen geblazen, de spanning en intriges van reality-tv-datingshows. Deze datingshows zijn de afgelopen jaren een enorme hit geworden. Ze bieden niet alleen drama, romantiek en entertainment, maar ook een kijkje in enkele van de meest exotische en adembenemende bestemmingen over de hele wereld. Uit onderzoek van ExpressVPN blijkt datingshows dol zijn op exotische bestemmingen omdat de zon en de zee het stressniveau verlagen en het dopamine-niveau laat stijgen! Bovendien is het op vakantie heel makkelijk om verliefd te worden. Het is een combinatie van gemoedstoestand en chemie, aldus Aubrey Thomas, relatietherapeut. En dat snap ik wel. Want op een strand met wuivende palmbomen voel ik me ook heppie de peppie. Daar wil ik ook heen, denk ik dan. Ik zit me altijd te vergapen aan die prachtige, exotische locaties waar de datingshows worden opgenomen. Daarom deze blog naar de meest opvallende bestemmingen die je misschien wilt bezoeken, geïnspireerd door populaire reality-tv-datingshows.

Mallorca - Spanje

In "Love Island" draait alles om het vinden van liefde op een zonovergoten eiland. De Nederlandse versie van Love Island is gefilmd op Gran Canaria maar het misschien nog wel populairdere Love Island UK is gefilmd Mallorca. De villa op Mallorca is een luxe toevluchtsoord met zwembaden, weelderige tuinen en een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het is de perfecte plek voor zwoele romances en onvergetelijke avonden onder de sterren. Wil je je eigen Love Island-fantasie beleven? Voor de prijs van 711 EUR (787 USD) per nacht kun je je onderdompelen in een verblijf in de villa van het laatste seizoen, Sa Vinyassa. Je kunt nog meer Love Island-sferen vinden op Korfoe, waar seizoen 3 van de Zweedse editie werd gefilmd. (bron foto: Fincallorca.com)

Finca_Mallorca_Sa_Vinyassa_51.jpg

Kroatië

"The Bachelor" neemt deelnemers en kijkers mee op een wereldwijde reis naar exotische bestemmingen. Van de witte zandstranden van Saint Lucia tot de betoverende cultuur van Bali, elke locatie dient als het perfecte decor voor romantische dates en emotionele rozenrondes. De villa's zijn altijd opvallend en weelderig, waardoor de sfeer van luxe en romantiek wordt versterkt. Misschien wel één van de meest populaire seizoenen van The Bachelor in Nederland was die met DJ Tony Junior. Dit seizoen werd gefilmd op een locatie dichterbij dan je denkt, namelijk in de Kroatische zon. De villa van de single ladies is Villas Rosa dei venti, een verborgen juweeltje voor de ideale getaway met vrienden. De villa van bachelor Tony is gelegen in het plaatsje Drenje en heet "Villa Laurea". (bron foto: Villasrosadeiventi.com)

IMG13

Koh Samui - Thailand

Koh Samui is allesbehalve onontdekt maar toch is het een romantische bestemming, laat Temptation Island ons zien. Koh Samui (net als de vele andere o zo mooie Thaise eilandjes) betovert liefdeskoppels met zijn idyllische stranden, weelderige tropische landschappen en afgelegen baaitjes. Thailand is ook het favoriete decor voor "Tempation Island NL", want op het Thaise eiland Koh Samui vind je de villa’s van de mannen en vrouwen uit Temptation Island 2018, 2019 en 2020! Eén van de resort waar is gefilmd is het resort van de mannen 'The Siam Residence". De dames zitten datzelfde seizoen met hun verleiders in het prachtige resort Villa Ayundra, wat ook op Koh Samui in Thailand te vinden is. Ware paradijsjes. (bron foto: villaayundra.com)

Villa Ayundra Koh Samui

Turks- en Caicoseilanden

De Turks- en Caicoseilanden bieden liefdeskoppels de ultieme romantische ontsnapping. Met hun witte zandstranden, kristalhelder water en afgelegen baaien creëren deze eilanden de perfecte omgeving voor intieme momenten. De rustige sfeer, prachtige zonsondergangen en luxe resorts maken het een ideale bestemming voor romantische herinneringen. In "Too Hot To Handle" worden vrijgezellen geconfronteerd met de uitdaging om hun verleidelijke impulsen onder controle te houden op een prachtig privé-eiland in de Turks- en Caicoseilanden. Zowel seizoen 4 als seizoen 5 van Too Hot to Handle zijn gefilmd in het luxueuze Emerald Pavilion. De villa is een moderne oase met strakke lijnen en luxe voorzieningen, perfect om verleiding te weerstaan terwijl je geniet van het paradijselijke uitzicht. (bron foto: Invillas.com)

Emerald Pavilion

Jamaica

Jamaica, het eiland van reggae, prachtige stranden en een relaxte sfeer, staat bekend als een geliefde romantische bestemming. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Met zijn betoverende zonsondergangen, turquoise wateren en witte zandstranden biedt Jamaica de perfecte setting voor liefdesverhalen. De Amerikaanse versie van MAFS heeft er al indrukwekkende 16 seizoenen opzitten! MAFS Amerika laat haar deelnemers op een wel hele gave locatie genieten van de wittebroodsweken! De deelnemers mogen verblijven in het Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa in Montego Bay, Jamaica, ervaren. (bron foto: Grandpalladiumjamaica.com)

image

Mexico

Voor verschillende datingshows is Mexico dé shooting location geweest. Mexico is een andere populaire bestemming voor 'Bachelor in Paradise'. Met zijn kleurrijke cultuur, prachtige stranden en bruisend nachtleven is Mexico de perfecte plek voor romantiek en intriges onder de zon. In "Bachelor in Paradise" draait alles om zon, zee en liefde. De show wordt gefilmd in het prachtige Sayulita, Mexico. De villa's zijn kleurrijk en levendig, passend bij de energieke sfeer van de show. De deelnemers genieten van tropische cocktails, ontspannen in hangmatten en gaan op avontuurlijke dates langs de kust van de Stille Oceaan. De stellen uit Love is Blind seizoen 4 kregen de kans om te ontspannen in weelderige adults-only vijfsterrenhotel TRS Yucatan Hotel in Riviera Maya, Mexico. (bron foto: Palladiumhotelgroup.com)

image 1

De Malediven

Tja, ik snap wel waarom deze bestemming een geliefde filmlocatie is! Alleen al bij het zien van de afbeeldingen van de Malediven waan je je in een tropische dagdroom. De Malediven, met zijn kristalheldere wateren en luxe resorts, is de perfecte setting voor liefde en romantiek. In de show 'Bachelor in Paradise' vinden vrijgezellen liefde in een paradijselijke omgeving, en het is moeilijk om niet te dromen van een eigen romantische ontsnapping naar deze tropische bestemming. Het paradijselijke "Soneva" is een geliefde plek waar menig beroemdheid neerstrijkt voor een zonovergoten en romantische zonvakantie. Zo ook de hotshots uit Bachelor in Paradise Caelynn Miller-Keyes en Dean Unglert die hun honeymoon hielden in Soneva Fushi en Soneva Jani. (bron foto: Soneva.com)

maxresdefault 1

Genoeg inspiratie voor een romantische reis niet? Maar uh, mocht je naar deze filmlocaties gaan, vergeet dan niet een dikke portemonnee mee te nemen en hou het netjes hè. Zou fijn zijn als je ook met zijn tweetjes weer thuis komt, in plaats van al die overspelige avonturen die bovenstaande locaties blijkbaar oproepen bij de deelnemers ;)

Verantwoording: dit artikel is opgesteld in samenwerking met ExpressVPN. 

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in