Skip to main content

  Hei 15

  • Sint Geertruid, Nederland
  • Geschreven op 6 januari 2024

  Wauw! Je hebt van die plekjes die zijn gewoonweg subliem, top, helemaal af en om door een ringetje te halen. Hei15 zo'n bijzonder adresje. Dat een melkveehouderij én een stijlvol B&B hand in hand kunnen gaan, laat Hei15 eens even zien! De gerenoveerde boerderij heeft nog steeds een landelijk karakter maar ook met een hele moderne, hedendaagse architectuur.

  In het kort

  6 - 8 personen
  TOPPER!
  Vlakbij Maastricht
  Sint Geertruid
  Design B&B & vakantiewoning
  Hottub in het weiland
  Zó stijlvol en tot in de puntjes verzorgd

  Er zijn 5 design B&B kamers en er is een vakantiewoning van 6 tot 8 personen. Een prachtig weids uitzicht over de weilanden en dat vlakbij Maastricht. Er is hier volop ruimte! Lekker tot rust komen met zijn twee of juist naar 'buiten' met het hele gezin. Er is plaats genoeg. Verspreid over het erf zijn verschillende terrassen en relaxplekken en er is volop speelruimte! Ow ja, en in het weiland staat ook nog een privé hottub! De hottub ligt midden in het weiland met een prachtig uitzicht over het Maasdal. Om je heen zie je de koeien en schapen grazen.

  Afgelopen zomer was er ook een pop-up restaurant 'De Veldkas' in het weiland. Dat zag er zo ongelooflijk gaaf uit! Culinair dineren in een kas. Als het dit jaar weer is, dan gaan we zeker een keertje proberen te gaan. Want dit is zo'n plekje, daar wil je een keer naartoe! (bron foto's: Hei15.nl)

  Ben jij de eigenaar van deze fantastische bestemming en wil je een persoonlijk blog door mij laten maken? Lees meer over een vermelding op soetkees of neem even contact met me op.

  Dit is ook iets voor jou

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder