Skip to main content

Samenwerken met Soetkees

Ben jij op zoek naar meer gasten en een betere online zichtbaarheid voor jouw fantastische bestemming, accommodatie of hotspot? Dan is een vermelding op Soetkees een goed idee. Laat mij jouw verhaal schrijven en kom op een originele en unieke manier ‘in the spotlight’. 

Alle plekjes op Soetkees selecteer ik zelf en zijn plekjes waar ik zelf van heb genoten. Je komt niet zomaar op Soetkees te staan! Soetkees plekjes zijn tof, ze liggen op een bijzondere locatie, hebben een unieke uitstraling, zijn van hoge kwaliteit en meer gastvrije eigenaren vind je niet. Hier wil je naartoe!

En wat maakt Soetkees nou echt bijzonder? Mijn lezers natuurlijk. Die zijn de allerleukste.

In het kort

 • Een uitgebreid en uniek verhaal

 • Met eigen beeldmateriaal 

 • Geregistreerde drone voor een uniek oogpunt

 • Promotie via social media

 • Certified by influencerregels.com

 • Online zichtbaar bij het allerleukste publiek

Wat maakt samenwerken Soetkees bijzonder?

Geen anonieme review of onbetrouwbare advertentie maar een uitgebreid, uniek en persoonlijk verhaal. Op Soetkees schrijf ik vanuit eigen ervaringen en belevingen. In een artikel staan mijn eigen foto’s en video’s. Soetkees is mijn vreselijk uit de hand gelopen hobby. Alle blogs zijn gebaseerd op eigen ervaringen.

Gevonden worden in Google

Grote kracht van Soetkees is dat de meeste bezoekers rechtstreeks binnenkomen via zoekmachines. Soetkees wordt in Google goed gevonden door de hoeveelheid kwalitatieve content die ik al meer dan 10 jaar maak. Bezoekers vanuit zoekmachines zijn gericht op zoek naar inspiratie en informatie voor hun volgende bestemming. Met een verwijzing naar jouw website vanaf Soetkees kun jij hier van meeprofiteren.

In de spotlights op de socials

Al tijdens mijn bezoek ben ik druk in de weer op de socials. In mijn stories neem ik mijn volgers mee in onze avonturen. Zowel tijdens als na een trip post ik foto's en filmpjes op o.a. Facebook, Instagram en Pinterest. De beste foto's zullen over een langere periode gedeeld worden, want dat is het grote voordeel van online media boven printed media, ik kan op elk moment mijn volgers nog eens tippen. 

Ik werk samen met

0x0
andere-friesland-e1616415975804
download 3
download 4
download 5
dzt--logo--en--large.980x552
Golden-Tulip-Logo
kleine-globetrotter-magazine-logo
Landal-Green-Parks-logo
logo-header
SUnnycars
Tirol
toerisme vlaanderen_s
TUI Logo
unnamed
Visit-Zuid-Limburg-Logo-Zwart-2

  Wat anderen zeggen

  CCO Time to Momo 

  De afgelopen jaren hebben we geregeld met plezier met Daisy samengewerkt. Haar blogs met mooie foto's zijn een feestje om te lezen.

  Visit Zuid-Limburg

  Visit Zuid-Limburg werk graag samen met ‘Soetkees’. De blogs en foto’s van Daisy zijn authentiek en zorgen voor enthousiasme bij de lezers. Daisy komt haar afspraken na en zorgt voor mooie resultaten. Kortom goede promotie voor het mooie Zuid-Limburg

  BLUE Guide Manager

  The Pictures! They are AMAZING! I will say 1000000000000 thanks to you

   Laten we contact hebben

   Heb je interesse of wil je nog meer weten? Neem even contact met me op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden om Soetkees in te zetten voor jouw marketingcampagne. 

   Hoe mogen we je noemen?
   Invalid Input
   Invalid Input
   Invalid Input
   Zonder e-mailadres kan ik mijn mediakit niet sturen ;-)
   Invalid Input