Skip to main content

  Het Wylde Pad | Friesland

  • Twijzelerheide, Nederland
  • Geschreven op 14 december 2023

  Dit vakantiepark staat zeker op mijn verlanglijstje. Elk jaar ga ik met vriendinnen een weekendje weg en dit kleinschalige vakantiepark van blogger Rachel a.k.a. de Huismuts is dan echt een aanrader. Er is hier altijd wat te beleven. Ook gezinnen met kinderen zijn welkom op het Wylde Pad. Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts.

  In het kort

  2 - 12 personen
  Hip vakantiepark met festivalsfeertje
  Op 14.000 m2 grond met een natuurlijk vennetje
  Twijzelerheide
  Huisjes, hotelkamers, boshuisje en yurt
  Speciale weekenden / events

  De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en helemaal gestyled a la Rachel. Warm, knus, comfortabel en in een hip jasje. Op het vakantiepark heerst een echt festival-sfeertje met borreluurtjes, singer-songwriter avonden bij het kampvuur en swingende livemuziek op het terras. Het Wylde Pad is gelegen in het prachtige buitengebied van Twijzelerheide. Het park beslaat meer dan 14000 m2 grond met een natuurlijk vennetje (de pingo!) en eigen bos. (bron foto's: hetwyldepad.nl

  Al zijn de beoordelingen op Booking nogal wisselend, ik heb me er uitstekend vermaakt. Wij waren er tijdens het 'Wylde Weekend' (wat een aanrader jongens, een heel weekend feest!) en dat was echt een partijtje tof. Minpunt vonden wij de Pongohuisjes aan het water (met hottub). De badkamers en het sanitair is echt ondermaats en niet meer van deze tijd. Je kan zien dat er is geprobeerd het huisje op te knappen, maar niet met het beste resultaat. Op het toilet komt het behang omlaag, douchen lijkt wel een tijdreis terug naar de vroegere jaren. Maar verder was alles top! Top feestje, top entertainment (vooral de DiscoBingo met Drag Queen) en het eten was écht voortreffelijk. We hoorden van andere gasten dat de andere huisjes (de nieuwere) inmiddels wel een sanitair-opknapbeurt hebben gehad. 

  Ben jij de eigenaar van deze fantastische bestemming en wil je een persoonlijk blog door mij laten maken? Lees meer over een vermelding op soetkees of neem even contact met me op.

  Dit is ook iets voor jou

  Auteur: Daisy Wubbels

  Geschreven door Daisy

  Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
  Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder