Kleine Globetrotter + WIN!

Kleine Globetrotter + win 

"Een vakantie in eigen land is zo gek nog niet..." Maar liefst 8 pagina's mocht ik volschrijven en met foto's volplakken voor Kleine Globetrotter. Over onze zomervakantie in eigen land. En misschien wel het mooiste vakantiehuisje van Nederland! Kleine Globetrotter is een magazine voor reislustige ouders. Mijn artikel vind je in editie #5. Deze kan je bestellen in de webshop van Kleine Globetrotter

116 pagina's inspiratie, tips, persoonlijke verhalen en mooie fotografie! Wil je deze winnen?! Dat kan! 

Kleine Globetrotter6 1

Winnen! 

Update! De winnaars zijn bekend! 

Doe dan mee aan mijn winactie. Want ik mag in samenwerking met Kleine Globetrotter niet één, niet twee, maar maar liefst drie edities weggeven! 

We kunnen allemaal wel een beetje reisinspiratie gebruiken toch? Even wegzwijmelen en dromen van bestemmingen die we in 2021 misschien wel gaan bezoeken? Want laten we positief blijven en laten we hopen dat de wereld in 2021 weer een beetje meer normaal wordt. En anders staat er natuurlijk ook veel geweldige inspiratie in voor een vakantie in eigen land! 

  • Laat me weten wie jij mee op reist neemt, zodra het weer kan! En waar gaat de reis dan naartoe? 
  • Like de Facebookpagina van Soetkees en ff duimpje omhoog voor Kleine Globetrotter natuurlijk 
     
  • En volg Soetkees op Instagram natuurlijk! 

Ik maak de winnaar uiterlijk 10 januari 2021 bekend! Succes! 

Winnaars Kleine Globetrotter

En de winnaars zijn... 

Van harte gefeliciteerd, Inge Bemelen, Suus.1984 en Gelderlanden. Jullie hebben op Facebook of Instagram meegedaan aan de winactie en winnen een exemplaar van De Kleine Globetrotter. Jullie mogen je gegevens naar mij mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan stuur ik het magazine naar je op. 

Niet gewonnen? Je kan natuurlijk het magazine Kleine Globetrotter ook bestellen in de webshop! 

KleineGlobetrotter4 1

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in