Credible

Hip stadshotel

Hip, sfeervol en middenin het centrum! Stadshotel Credible biedt moderne, trendy kamers zonder opsmuk voor een goede prijs op een toplocatie. Dat niet alleen, het is de sfeer en de uitstraling die het hotel bijzonder maken. Alsof je in een warm bad terecht komt. De inrichting van het Credible vind ik bijzonder smaakvol. Een beetje retro gemixt met industrieel design. In het hotel kan je niet alleen slapen, maar ook een hapje eten en drinken. Het idee achter Credible? Voor een leuke prijs op een toplocatie overnachten met een uitstekende service. Do I need to say more?

Sleep, Eat, Drink

Er zijn in totaal 20 kamers in het hotel die allemaal eenvoudig maar smaakvol zijn ingericht. Less is more. Dat betekent geen overbodige spullen die je eigenlijk toch niet gebruikt als je op stedentrip bent, maar wel heerlijke bedden, een frisse uitstraling en een eigen badkamer. Op elke kamer staat een inspirerende tekst op de muur.

Kom ook binnen voor een heerlijke lunch of lekker diner. Op de kaart staan lekkere gerechtjes en hapjes. Drink een borrel bij de open haard of speel onder het genot van een biertje een spelletje met je vrienden. Credible is een ontmoetingsplaats, een plaats om te ontspannen. Op zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer. Er is dan een DJ die relaxte soul en jazz muziek draait.

Service

Het idee achter Credible is om een plek te creëren waar mensen zich snel thuis voelen. Het is zeker geen standaard hotel, gezien de creativiteit van de eigenaren. In het hele hotel is er gratis WIFI. Daarnaast is er de mogelijkheid om elektrische fietsen te lenen om bijvoorbeeld de Ooijpolders te verkennen.

Lees mijn blog over Nijmegen

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy