Strijp-S

Eén grote hotspot

Strijp-S, gelegen op het voormalige Philips terrein, is de hipste en meest creatieve hotspot van Eindhoven. Het is gelegen op het voormalige Philips terrein. De oude fabrieken en gebouwen zijn omgetoverd tot trendy lofts, winkels en restaurant. Industrieel design met een tikkeltje vintage, ik ben er gek op! Vroeger werd dit ook wel 'de verboden stad' genoemd omdat je er alleen met pasjes naar binnen mocht. Maar nu is het een nieuw dynamisch stadsdeel van Eindhoven geworden. Het terrein van Strijp-S doet verder dienst als evenemententerrein voor bijvoorbeeld de Dutch Design Week en de Feel Good Market. Ook GLOW schitterde op het Strijp-S terrein.

Op Strijp-S zijn er teveel hotspots om op te noemen, een greep uit de leukste horecagelegenheden; 

Het Ketelhuis

Ketelhus

Wanneer je in de bovenruimte van Het Ketelhuis komt, word je warm onthaald. Er brandt een gezellig haardvuur en ook deze industriële ruimte is sfeervol ingericht. Naast heerlijk lunchen of dineren is er eens in de maand een Boiler Room Comedy. De keuken van Het Ketelhuis is gebouwd op de oude transformators van Philips. Naast lekker smikkelen heeft Het Ketelhuis ook een bakkerij. 

Caffee Allee

caffeeallee3

Caffee Allee betekent biologisch eten op de hippe Strijp. Ook de inrichting van dit restaurant is weer fantastisch. De lange houten tafel gecombineerd met industriële voorwerpen, zoals de bronzen lampen. 

Tijdelijk Restaurant

tijdelijkrestaurant

Restaurant Tijdelijk is niet zo tijdelijk als de naam doet vermoeden. Het restaurant heeft een waanzinnig vintage interieur waar je kan fonduen. Geheel in de jaren '70 stijl! 

Radio Royaal 

radioroyaal2

Op en top industriële inrichting, echt heel gaaf. Radio Royaal is een restaurant gevestigd in een enorme fabriekshal. Het is omgetoverd tot een sfeervol restaurant, je zit nog tussen de oude machines. 

Lees mijn blog over Eindhoven

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy