Beachclub the Sunset

Hip aan het strand 

Een hip strandpaviljoen die het hele jaar open is. Beachclub the Sunset ligt aan het uitgestrekte strand van Ameland. Vlakbij de vuurtoren. Wanneer het zonnetje schijnt strijk je hier neer op één van de comfortabele loungebanken. Tussen de kussen, uit de wind, met een biertje in de hand beleef je het ultieme vakantiegevoel. Is het nog een beetje frisjes, warm dan je handen op aan één van de haardvuren. Maar ook binnen is het goed vertoeven en kan je plaatsnemen aan één van de sfeervolle tafeltjes. 

Mmm menukaart

De menukaart van the Sunset is uitgebreid en staat vol smakelijk gerechtjes. Van een bitterbal voor bij de borrel, tot een culinaire tonijntartaar. Of een lekkere frisse salade. Je kan er lunchen, dineren en borrelen. Ook kan je er een worstje braden op de BBQ. En wat dacht je van trouwen? Het ja-woord zeggen op een unieke locatie. 

Frisse uitstraling

De frisse kleuren van the Sunset geven het strandpaviljoen een hip en fris uiterlijk. Een plek waar je lekker blijft hangen na een lange strandwandeling. Of wissel het zonnen op het strand af met een verkoelend drankje op het terras. Met helder weer heb je vanaf hier uitzicht op Terschelling. 

Lees mijn blog over Ameland

 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy