Café Thús

Genieten in het Museumcafé

"Een huiskamer met allure", dat is café Thús. Gevestigd in het Fries Museum, maar gratis toegankelijk, voor iedereen. Het café past helemaal bij de sfeer van het Fries Museum. Modern, trendy en gezellig. Het café heeft een open karakter en originele, stoere elemenenten zoals de grote designlampen. Behalve tafeltjes voor twee of vier, kan je hier ook met grote groepen terecht. Neem plaats aan de lange tafel in het café. 

Proef Friesland

Proef een stukje echt Friesland. De smakelijke menukaart van café Thús kenmerkt zich door Friese streekproducten. Dit in combinatie met seizoensproducten maken de menukaart uniek en bijzonder. En dat proef je! De meest lekkere combinatie komen voorbij. Moeilijk kiezen hoor. Je kan bij café Thús lekker lunchen of gezellig borrelen. Voor of na je museumbezoek. En wat dacht je van een smakelijk diner met vrienden voordat de film begint. Vanuit café Thús heb je uitzicht op het bruisende Wilhelminaplein. Hier is altijd wel wat te zien en te beleven.

IMG 20150417 124126-001

Zonnigste terras 

Er is ook een gezellig terras waar je, zeker in de zomermaanden, kan genieten van het zonnetje. Zittend op het Wilhelminaplein beleef je de gastvrijheid van Friesland. Het is het zonnigste terras van de stad! 

Lees mijn blog over Leeuwarden

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy