Mosquito Coast

Reiscafé & Restaurant 

Gerechtjes uit alle windstreken, een hele goede maaltijd voor een zacht prijsje. Mosquito Coast is hét reiscafé van Gent. De vele reisfoto's en souveniers geven het café zijn bijzondere sfeer. Bij Mosquito Coast eet je veel voor weinig en het is echt hartstikke lekker. Daarnaast is het vooral de fijne en gezellig sfeer die mij zo enthousiast maakt. Een sfeervolle inrichting, vriendelijke bediening en een ontspannen atmosfeer. 

P1160430

Eet de wereld rond 

Op de kaart van Mosquito Coast staan gerechtjes van over de hele wereld. Vanuit elk continent is er wat te proeven. Van een Braziliaanse kip, een Libanese salade tot een Italiaanse pasta. Voor de grote en de kleine honger. Bestel een a la carte gerecht of een proeverij van verschillende tapas.

P1160434

Borrelen 

Exotische cocktails of liever een Belgisch biertje, het kan allemaal. Op de borrelkaart staan de meest heerlijke drankjes maar ook fingerfood en tapas. Plof neer op een van de grote zetels en borrel tot in de late uurtjes. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het zonnige dakterras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de torens van Gent. 

Lees mijn blog over Gent 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in