Ingeburgerd

Burgers, Bar & Grill 

Proef van de buitengewoon smakelijk burgers in hartje Zwolle. Restaurant Ingeburgerd is hip en trendy ingericht. In een sfeervolle ambiance kan je genieten van een bijzondere burger, de lekkere bijgerechtjes en smakelijke toetjes. Een smaakvolle plek, letterlijk en figuurlijk. 

Uitgebreide menukaart 

Op de uitgebreide kaart staan allerlei varianten van de hamburger, zoals de muze van de chef (fetaburger), een tokkieburger (biologische kip) of een a-sociaal burger (dubbele rundvleesburger). De rundvleesburgers 100% biologisch van Haverkort. Er zijn ook verschillende specials zoals een visburger of een vegetarische burger op naanbrood. 

Open keuken

Vanuit de open keuken kan je precies zien hoe de burgers in elkaar gezet worden. Een waar bouwwerk. Sommige van de mega burgers worden omhoog gehouden door prikkers, zo groot! 

Ingeburgerd2

Anti-burger

Stel je bent in een burger restaurant, maar je hebt niet zo'n zin in een burger. Dat kan natuurlijk. Daarom staan er op de menukaart ook 'anti-burger' gerechtjes. Wat dacht je van een malse tournedos of een zalmmoot. 

No-nonsense

Ingeburgerd is een restaurant met een no-nonsense sfeertje. Een plek midden in Zwolle waar je fijn kan tafelen of een biertje kan drinken. In de zomermaanden kan je gaan zitten op het zonnige terras. Ingeburgerd is 7 dagen per week geopend! 

Lees mijn blog over Zwolle

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in

Kijk ook eens naar