Pasta Kantine

Hippe kantine

Heerlijke pasta's in een trendy interieur. De Pasta Kantine is een hippe 'place to be'. Op de menukaart staat vele lekkere pasta's, van een altijd goede bolognese tot een verrassende stoofvlees pasta. Kies zelf of je een klein of een normaal bord wil, afhankelijk van hoeveel honger je hebt. Lekker bij een pasta is natuurlijk een frisse salade. De salades van de Pasta Kantine zijn fris en smaakvol. 

Industrieel interieur

Het interieur van de Pasta Kantine spreekt me erg aan en is helemaal van deze tijd. Industrieel gecombineerd met een tikkeltje vintage en frisse kleuren. De grote schuifpuien aan de voorgevel gaan met mooi weer heerlijk open. Aan de voorkant is een klein terras waar je in het zonnetje kan zitten.

Pastakantine3

Iedere maandag en dinsdag eet je een pasta naar keuze met een kleine Insalata Mista voor slechts 10,00 euro p.p.!  Ook is er de mogelijkheid om pasta's af te halen (vanaf zondag t/m donderdag).

Medemens 

De Pasta Kantine denkt ook aan de medemens. Zo gaat 5% van de koffie- en theeomzet naar het goede doel genaamd 'Dine4Them'. Deze stichting ondersteunt het werk van de Voedselbank in Rotterdam. Ook houdt de Pasta Kantine niet van verspillen. Er wordt al zoveel eten weggegooid. Daarom worden restjes met plezier ingepakt zodat je het mee naar huis kan nemen. Een tasje voor de volgende dag, of voor de buren! De Pasta Kantine ondersteunt het NO WASTE NETWORK.

Ligging

De Pasta Kantine ligt vlakbij de Markthal, het Bibliotheektheater en halte Blaak. Dus middenin Rotterdam. 

Lees mijn blog over Rotterdam 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy