Vrtnarija

Culinair uit eigen tuin

Vers uit de natuur, zo op je bord! De authentieke Sloveense keuken maar dan met een moderne twist. De groente en het fruit worden zoveel mogelijk zelf verbouwd. De natuur op je bord maar ook in het restaurant! Buiten is binnen in restaurant Vrtnarija. Houten balken en veel glas geven dit restaurant haar unieke uiterlijk. Maar misschien het allerleukste is nog wel de tafel van gras. Op elke tafel, in het midden, vind je een ware grasmat. Origineel en oogstrelend.

Feestje op je bord

Ook de gerechtjes zijn oogstrelend. Elk bord is een feestje! De gerechtjes komen rechtstreeks uit de natuur en zijn met zorg bereid. Heerlijke bordjes vol groen en eetbare bloemetjes. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de maag. Op de lunchkaart staan verse broodjes en salades. In Slovenië zijn ze dol op zuivel, kaas, smeerkaas, roomkaas en kwark staan volop op de menukaart. Zo ook bij Vrtnarija. Het broodje met verse roomkaas, olijfolie en sla uit eigen tuin smaakt naar meer! Op de dinerkaart is er de keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechtjes. Ik proefde van de kip met speltrisotto en gebakken uitjes. Heerlijk! 

GardenVillagerestaurant

Bijpassend wijntje

Op de menukaart staan ook hele goede Sloveense wijnen. De wijn komt uit verschillende wijngebieden en hebben allemaal hun eigen smaak. De ober helpt je graag bij het uitzoeken van een passend wijntje. De Sloveense wijn is van goede kwaliteit, lekker zacht maar vol smaak. Behalve de lekkere wijntjes worden er ook verse sapjes en limonades gemaakt. 

Top locatie

Vanuit het restaurant heb je uitzicht op de het zwembad, de bomen en in de verte de heuvels. Het eten is echt van goede kwaliteit, vol smaak en is een culinair hoogstandje. Ben je in Bled, kom dan vooral bij restaurant Vrtnarija eten, het is slechts een kleine wandeling vanaf het centrum.

Lees mijn blog over Bled

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in