Créme Coffee & Pastry

Trendy koffiebar

Verse koffie, huisgemaakt gebak, gezonde smoothies en 'shared lunch' kenmerken de trendy koffiebar 'Crème Coffee and Pastry'. Een hippe ontmoetingsplek om samen te komen. Samen te genieten van een lekkere lunch of een zoet gebakje. Maar het is ook een geliefde plek van 'de locals' om de laptop even op te klappen. 

Fijn ontbijtje

Een fijne plek voor een ontbijtje. Het ontbijt van Crème Coffee and Pastry is te bestellen tot 12 uur. Bij de ontbijtgerechtjes zit koffie, thee of cappuccino inbegrepen. Ga voor een volledig ontbijtje of voor een huisgemaakte grenola. Er staat veel lekkers op de kaart! 

P1250955 001

Shared Lunch

Lunchen doe je hier gezamenlijk. De kleine gerechtjes zijn bedoeld om te delen. Ideaal omdat je zo verschillende gerechten kan proeven! Ben je alleen, geen probleem. Dan bestel je gewoon een gerechtje lekker voor jezelf. Lunchen kan hier de hele middag door, tot 17 uur. 

Zoete gebakjes

Ook de lekkerbekken komen aan hun trekken bij Crème Coffee and Pastry. De gebakjes worden in de eigen banketbakkerij gebakken. Kies een huisgemaakt gebakje uit de vitrine en smullen geblazen. 

Meer inspiratie voor een dagje Den Bosch? Lees mijn blog!

P1250958 001

P1250951 001

P1250950 001

P1250964 001

Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy