Proef

Wijnwinkel en proeverij!

Wijn, wijn en nog meer wijn. Maud en Rick hebben een grote passie voor wijn, dat zie je en dat proef je. Proef is een wijnwinkel met heerlijke wijnen, door Maud en Rick zelf geselecteerd. Maar het leukste aan Proef zijn natuurlijk de proeverijen! Super leuk om te doen met je lief en een gezellig uitje met vriendinnen of familie. Borrelen met een lekkere bite. En is de wijn lekker? Dan kan je meteen een kratje inslaan voor thuis ;)

Proeverijen

Voor een mini wijnproeverij kan je zo binnen lopen! Je proeft 3 verschillende wijnen met 3 verschillende kazen. Reserveren is niet nodig voor deze proeverij. Wil je een meer uitgebreide proeverij dan dien je wel te reserveren. Er zijn wijn arrangementen waarbij je wijnen proeft én wat lekker te eten krijgt. Van een lekker borrelhapje tot luxe gerechtjes. Ook kan je bij Proef 'Private Dining' reserveren. Geniet van 6 gangetjes met een bijpassend wijnarrangement. 

De proeverijen worden gegeven door Rick of Maud. Zij zijn allebei opgelegd door 'Wine & Spirit Education Trust' en hebben dus veel verstand van wijnen en vooral een goede smaak. 

Meer inspiratie voor een uitje Den Bosch? Lees mijn blog!

Proef hotspot wijn proeven Den Bosch

Proef wijnwinkel en proeverij Den Bosch

Proef wijnwinkel Den Bosch

Proef wijnwinkel

Proef hotspot Den Bosch

Proef proeverij Den Bosch

 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy

Volg me op

Nieuwsbrief

Vul je in
vul in
vul in