Stael

Stoer staaltje 

"Stael is ontbijt, Stael is lunch, Stael is later". En Stael is stoer! Vroeger was dit een smederij, nu een hippe hotspot. De oude houten balken in het plafond en een stoere inrichting geven Stael haar unieke uiterlijk. Op de muur staat een meterslange muurschildering en op de grond liggen hippe vloerkleden. Neem plaats aan het grote raam en eet je broodje met uitzicht op de Oude Gracht!

Stael is een trendy hotspot waar je zo'n beetje de hele dag terecht kan. Je ziet er zowel locals die met hun laptop plaats nemen aan de grote houten tafel als stelletjes die wegkruipen bij de open haard. 

Stael soep trio Utrecht

Wij bestellen een trio van soepjes omdat we niet kunnen kiezen uit al dat lekkers. Heerlijk! En daarna gaan we voor een stevige boterham. Deze zijn rijkelijk belegd met verse ingrediënt. Stael weet bijzondere smaakcombinaties tot één gerecht te vormen. Wat dacht je van een pulled pork van Brandt&Levi met chilimayo. Of een stevige boterham met kip, tomaat-mangosalsa, chilisaus en sesamzaad, heerlijk! 

Al vanaf €4,90 kan je een lekker ontbijtje bestellen bij Stael, maar ook voor een hightea en een lekkere bite bij je borrel kan je terecht bij Stael. Je vindt Stael in de oudste winkelstraat van Utrecht. 

Meer inspiratie voor een tripje Utrecht? Lees mijn blog!

Stael utrecht uitzicht oudegracht

Stael hotspot Utrecht

Stael Utrecht lunch en high tea

Soetkees bij Stael Utreht

Stael lekkere lunch Utrecht

IMG 20160523 125206 001

Stael hotspot2 utrecht

 

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy