Onesto

Eerlijk, het is heerlijk! 

Er is een nieuwe heerlijke Italiaan 'in town', Onesto genaamd. Onesto is Italiaans voor 'honest', eerlijk. En eerlijk waar, het is er verrukkelijk! In dit knusse en smaakvolle restaurant geniet je van authentieke Italiaanse gerechten in een trendy en gezellige sfeer. 

Stijlvol en lekker hip 

Restaurant Onesto opende 15 maart 2016 zijn deuren. Het restaurant is helemaal verbouwd en in een nieuw keurig jasje gestoken. Zoals een echte Italiaan betaamt, is het een smaakvol jasje dat goed past. De inrichting is stijlvol, sfeervol en lekker hip. Aan de wand prijkt een enorme poster met Italiaanse voordeuren, er is een muur vol houten ornamenten én de groene en rode tegeltjes zijn prachtige eyecatchers. De houten tafels zijn feestelijk gedekt. Het restaurant is klein, maar daardoor gezellig en knus. Alsof je plaatsneemt in een Italiaanse huiskamer. Erg leuk is de open keuken achterin het restaurant. Hier zie je de koks aan het werk en zie je hoe jouw gerechtjes vers gemaakt worden. 

Restaurant Onesto Italiaanse hotspot2

Eenvoud en puurheid

De Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud en puurheid. Dat heeft Onesto heel goed begrepen. De gerechten op de kaart zijn verfijnd en vol smaak. Niet te veel opsmuk, maar authentieke Italiaanse gerechten die met zorg zijn bereid. Het is moeilijk kiezen uit al die Italiaanse heerlijkheden. Heel moeilijk! Terwijl we zitten te zwoegen om een keuze te maken, krijgen we gelukkig al een stevig vleesplankje om de eerste honger te stillen :) Nadat we onze zware taak hebben vervuld en een carpaccio hebben besteld, komt het volgende dilemma... De wijn! Gastvrije eigenaresse Jacqueline was daar al op voorbereid en overhandigt ons een glaasje prosecco met aardbei. Evviva!

Restaurant Onesto Den Bosch3

Een avondje tafelen

Vol smaak en verser dan vers zijn de gerechtjes op ons bord. We snoepen van de op de huid gebakken zalmfilet met een korst van rode pesto en van de gegrilde rode tonijn met een frisse antiboise van geroosterde puntpaprika, tomaat, rode ui, bieslook, balsamico en olijfolie extra virgine. De tonijn is precies zoals je hoopt, even kort geschroeid, rood van binnen en daardoor heel mals. Serveerster Angelique adviseert ons welke Italiaanse wijn het beste bij onze vis past. Om dit alles goed af te sluiten, bestellen we de tiramisu. Want in een Italiaans restaurant mag een zelfgemaakte tiramisu natuurlijk niet ontbreken op de kaart! Volledig verzadigd en volmaakt tevreden verlaten we na een avondje uitgebreid tafelen Onesto. Maar! We komen zeker nog eens terug, want dit smaakte naar meer! 

Restaurant Onesto Den Bosch hotspot

Hét eetstraatje van Den Bosch

Je vindt restaurant Onesto in hét eetstraatje van Den Bosch; de Korte Putstraat. Deze straat voelt, zeker als de zon schijnt, als een stukje buitenland in Nederland. De terrassen staan er zij aan zij en er is altijd geroezemoes en gezelligheid! Onesto heeft een eigen terras in de Korte Putstraat. Bestel een verfrissende scropino en kijk naar de voorbijlopende mensen door de straat. Dankzij de luifel en de warmtelampen kan je hier ook tijdens kouder weer heerlijk buiten zitten. 

Meer inspiratie voor een tripje Den Bosch? Lees mijn blog! 

Restaurant Onesto Den Bosch hotspot3

Restaurant Onesto gezellig terras

Restaurant Onesto Italiaans2

Restaurant Onesto borrelen

Restaurant Onesto hotspot Den Bosch4

Restaurant Onesto Hotspot2

Restaurant Onesto vers en eerlijk eten

Restaurant Onesto hotspot Den Bosch

Restaurant Onesto Tiramisu

Restaurant Onesto dineren borrelen Den Bosch

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy