Toro Latin GastroBar

Nr. 1 op Tripadvisor

Dit trendy tapasrestaurant wordt als allerbeste gewaardeerd op Tripadvisor! Heerlijk eten, een trendy inrichting en gevestigd in het hippe 'Beton Hala' aan de waterkant. Toro Latin GastroBar is een goed restaurant met verfijnde hapje en biedt een mooi uitzicht op de rivier. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen om hier neer te strijken.

Het lekkerste van Latijns Amerika belandt hier op je bord. Deze bordjes zijn bedoeld om gezellig te delen. Bestel vooral de 'Tuna Tartare Wonton Tacos'! Stiekem had ik het liefst de hele avond deze taco's besteld en dan was ik een heel tevreden mens geweest :) Maar zonde van al die andere lekkere hapjes. Ze hebben ook een Vegetarische en Glutenvrije menukaart. 

Je vindt Toro Latin GastroBar in één van de pakhuizen in het hippe 'Beton Hala'. Ooit waren deze betonnen pakhuizen gevuld met goederen bedoeld voor de scheepvaart, maar tegenwoordig is het 'to place to be'. De waterkant is een bruisende plek waar je 's avonds lekker kan eten en borrelen. In de oude pakhuizen zitten nu trendy tentjes die er stuk voor stuk gaaf uit zien. Vanaf de terrassen heb je uitzicht op de voorbijvarende bootjes in de Sava rivier. De zon zie je langzaam zakken achter de nieuwe stad. Op goede dagen vang je hier de hele avond zonnestralen. 

Meer inspiratie voor je tripje Belgrado? Lees mijn blog! 

P1280649 001

IMG 20160715 193541 001

P1280673 001

IMG 20160715 182736 001

P1280678 001

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy