Fingerz

Finger licking good

Een lunch om je vingers bij af te likken! Niks geen gesmeerde boterham of broodje met salade, maar kleine hapjes die de maag vullen. In de hippe Hezelstraat in Nijmegen bevindt zich de gezellige lunchroom Fingerz. Hier hoef je niet te kiezen uit één gerecht, maar bestel je het lekkerste fingerfood. Met meerdere, smakelijke hapjes eet je je een weg door de kaart. Proef allerlei verschillende gerechtjes of deel samen één grote schaal vol lekkernijen... 

Fingerz lunchroom Nijmegen

Fingerz hotspot Nijmegen

Fijn fingerfood

Fingerfood is een hippe verzamelnaam voor veel hapjes die je met je handen kan en mag eten. Geen gedoe, gewoon lekker. Eigenaar Franchesko dacht er precies zo over. Hij stelde een smakelijk menukaart samen. In zijn sfeervolle lunchroom in hartje Nijmegen schuif je gezellig even aan. Je bestelt je hapjes per stuk of een smaakvolle schaal met alle hapjes van de kaart! Deze laatste is zeker een aanrader. Zo hoef je niet te kiezen maar kan je van alles een beetje proeven. De hapjes worden vers door Franchesko bereid, met een kleine Spaanse twist, want daar liggen de roots van Franchesko. Er is keuze uit vlees, vis of vegetarische hapjes. Dus voor ieder wat wils. De kaart wisselt regelmatig, zodat je elke keer wat anders kan kiezen. Op die manier blijft het elke keer weer een verrassing wat er op het menu staat. Ook veganisten kunnen terecht bij Fingerz met lekkere vegan hapjes!

Fingerz fingerfood Nijmegen

Sfeervol plekje

De Hezelstraat in Nijmegen is steeds meer 'hip and happening' en misschien wel het meest charmante straatje van de stad! Het ene leuke tentje na het andere opent er de deuren, waar Fingerz er één van is. Het historische pand is aan de binnenkant al net zo sfeervol als de buitenkant. De oude, bakstenen muur is in zicht, houten stoeltjes en tafeltjes staan in de ruimte en op de grote bar staan de lekkere taartjes al klaar. Zodra het zonnetje gaat schijnen, is er ook een terras op de Hezelstraat. 

Een keer wat anders dan de gewone boterham, maar een fijne plek om samen met anderen te genieten van bijzonder fingerfood. 

Fingerz lunchen Nijmegen

Fingerz hotspot lunchroom Nijmegen

Fingerz Hezelstraat Nijmegen

Fingerz Nijmegen2

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy