Coffeelab

Meer dan koffie!

Om deze heerlijke zaak kan je niet heen, en daar wil je ook niet om heen! Op een toplocatie in Den Bosch, tegenover de Gouden Draak, vind je Coffeelab. Over komen waaien uit het hippe Eindhoven. Daar waar Coffeelab inmiddels een begrip is. Want je komt bij Coffeelab niet alleen voor een goede koffie, maar ook voor een lekkere hap of gezellige borrel. En het is de sfeer die smaakt naar meer. Een heerlijk ongedwongen sfeer in een inrichting waar je ‘u’ tegen zegt. Frisse witte tegels, hippe koperen details en groen, veel groen. Maak kennis met deze hippe hotspot... 

P1100170

P1100205Frisse inrichting

Studio Lime is verantwoordelijk voor de hippe stijl van Coffeelab. Zij hadden de twee zaken in Eindhoven al zo gaaf ingericht en nu ook Den Bosch. En bewonder ook zeker de ‘koffiefilter’wand, ja precies, een wand geheel behangen met koffiefilters! Leuk detail! 

De grote ‘community’ tafels nodigen uit om aan te schuiven. Voor een bordje eten of een gesprekje met de buren. Ongedwongen, maar wel zo gezellig. Ook zijn er tafeltjes voor twee. En aan de lange tafel voor het raam vind je de werkplekken.  

P1100144

P1100182De hele dag door

Coffeelab is ’s ochtends de plek voor een goede start van de dag met een stevig ontbijtje, later op de dag schuif je aan voor de lunch en nu kan er ook ’s avonds terecht voor de lekkere trek. Op de kaart staan heerlijke broodjes en pasta’s. Sindskort is Coffeelab Den Bosch tot 21 uur geopend en is er een avondkaart. Neem daar een lekkere borrel bij en je bent verzekerd van een gezellig avondje tafelen. De gerechtjes zijn heerlijk, van huisgemaakte bietenhummus tot linzensoep, van een broodje tonijn tot een smaakvolle pasta. En er is altijd tijd voor zoetigheid! Voor een stukje bananencake of chocoladebrownie met zeezout (ben je al aan het watertanden? Ik ook).

P1100160

Verschillende huisblends

"Er is geen waarheid in koffie", zegt Coffeelab. Met andere woorden; ieder zo zijn smaak en zijn voorkeur. Daarom zijn er verschillende huisblends koffie verkrijgbaar bij Coffeelab. Waar Barista Jeroen de voorkeur heeft voor mocca en chocoladesmaken in zijn koffie, houden de 'nieuwe' barista's meer van fruitige tonen. Daarom is de huisblend van CoffeeLab een prachtige mix van Braziliaanse koffie (Mocca, chocolade) koffie uit Rwanda (Frisse fruittonen)

P1100193

Hier wil je werken

Op zoek naar een inspirerende werkplek? Voor de ramen, met uitzicht op het Centraal Station, is er ruimte voor je laptop. Aan alles is gedacht; genoeg stopcontacten, gratis WiFi en natuurlijk goede koffie. Omdat Coffeelab zo dicht bij het station en het centrum zit, is het een ideale uitvalsbasis. Een fijne plek om te werken of te studeren.  

Buurman van Little Duke

Coffeelab deelt het pand met Little Duke. Ken jij het super mooi boutique hotel Duke? Deze heeft er sindskort een nieuwe vestiging bij; Little Duke. Een bijzonder hotel want het is het eerste hotel in Nederland zonder personeel. Inchecken kan met een code en je telefoon. Het interieur is net zo mooi als grote zus Duke. Op de kamer vind je een Smeg koelkast met Tony Chocolonely chocolade (do I need to say more?). En Coffeelab verzorgt op verzoek het ontbijt, de borrel en het diner voor gasten van Little Duke. Mooie samenwerking tussen twee leuke buurtjes. 

Nog méér Den Bosch

Er zijn nog veeeeeel meer hotspots in Den Bosch! Lees mijn blog! 

P1100157

P1100203

IMG 20171025 181717377 DEPTH

P1100214

contentmap_plugin
Daisy

Geschreven door Daisy

Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Nooit ochtendhumeur op vakantie | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspot...

Meer over Daisy