Restaurant Dijks

De huiskamer van Watergang

Kleine smaakexplosies, zo wordt tijdens de presentatie van de kaart het eten omschreven. Mijn aandacht heb je! Bij aankomst zie je meteen dat er aan ieder detail aandacht is geschonken. Restaurant Dijks bestaat uit verschillende kamers: de salon, eetkamer en de schuur. Allemaal even leuk! Het interieur is in iedere kamer anders, maar overal speels, industrieel en smaakvol. Met uitzicht op het water en weilanden begrijpen wij heel goed dat dit dé plek is om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. De eerste indruk is goed, nu de smaakexplosies.

Het menu bestaat uit 4 verschillende gangen. We starten met witte asperges die op verschillende manieren zijn bereid samen met lamspastrami. De tweede ronde bestaat uit buikspek, schuim van Vadouvan en een crème van zwarte bonen. Vervolgens krijgen we de gegrilde Runderlende met een crème van zoete aardappel, gegrilde courgette, gemarineerde beukenzwam en baba ganoush geserveerd. Als afsluiter een erg bijzondere en vooral smakelijke panna cotta.

Smaakexplosies! Absoluut waar. De gerechten zijn creatief en zijn perfect in balans. De gerechten, het ontvangst, personeel, ambiance, de locatie, Dijks heeft het perfect voor elkaar.

Er is nog zoveel meer te beleven in deze streek! 

Lees mijn blog over Laag Holland!

Restaurant Dijks Laag Holland

Restaurant Dijks Watergang2

Restaurant Dijks Watergang5

Restaurant Dijks Watergang4

Restaurant Dijks Watergang3

contentmap_plugin
Desi

Geschreven door Desi

Food & Travel addict | Vaak foetsie en een beetje foodie | Gevallen voor Indonesië en liefde van haar leven | Gaat trouwen! | Andere grote liefde de kleine mops | Nieuwe reisplan in de maak; de wereld rondreizen...

Meer over Desi