Skip to main content

    Restaurant Dijks

    • Watergang, Nederland
    • Geschreven op 15 mei 2018

    De huiskamer van Watergang

    Kleine smaakexplosies, zo wordt tijdens de presentatie van de kaart het eten omschreven. Mijn aandacht heb je! Bij aankomst zie je meteen dat er aan ieder detail aandacht is geschonken. Restaurant Dijks bestaat uit verschillende kamers: de salon, eetkamer en de schuur. Allemaal even leuk! Het interieur is in iedere kamer anders, maar overal speels, industrieel en smaakvol. Met uitzicht op het water en weilanden begrijpen wij heel goed dat dit dé plek is om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. De eerste indruk is goed, nu de smaakexplosies. 

    In het kort

    Watergang

    Het menu bestaat uit 4 verschillende gangen. We starten met witte asperges die op verschillende manieren zijn bereid samen met lamspastrami. De tweede ronde bestaat uit buikspek, schuim van Vadouvan en een crème van zwarte bonen. Vervolgens krijgen we de gegrilde Runderlende met een crème van zoete aardappel, gegrilde courgette, gemarineerde beukenzwam en baba ganoush geserveerd. Als afsluiter een erg bijzondere en vooral smakelijke panna cotta.

    Smaakexplosies! Absoluut waar. De gerechten zijn creatief en zijn perfect in balans. De gerechten, het ontvangst, personeel, ambiance, de locatie, Dijks heeft het perfect voor elkaar.

    Er is nog zoveel meer te beleven in deze streek! 

    Lees mijn blog over Laag Holland!

    Restaurant Dijks Laag Holland

    Restaurant Dijks Watergang2

    Restaurant Dijks Watergang5

    Restaurant Dijks Watergang3

    Auteur: Daisy Wubbels

    Geschreven door Daisy

    Eigenaar Soetkees, blogger en fotograaf
    Altijd reiskriebels, áltijd | ontdekt de wereld, plekje voor plekje | Beetje luxe kan nooit kwaad | Bekijkt de wereld in foto’s | Blogger en schrijver | Hongerig voor lekkere hotspots | Super trotse moeder