Theetuin Overleek

Thee leuten in de natuur

Een vers gebakje, zelfgemaakte limonade, spelende lammetjes in de wei en een fantastisch uitzicht! Klinkt niet verkeerd toch. Theetuin Overleek is misschien wel het best bewaarde geheim van Laag Holland. De tuin van de familie Deun bevindt zich midden op het platteland aan het water. De kippen lopen los rond en de kinderen kunnen gezellig spelen in de speeltuin of knuffelen met konijnen. Ik ben helemaal verliefd op deze plek. Niet zo moeilijk, gewoon lekker terug naar de natuur en verse huisgemaakte lekkernijen.

De hele familie werkt in de theetuin. Ton de vader heeft alles zelf gebouwd en opgezet. Moeder Marianne bakt de heerlijke taarten, scones en andere lekkernijen. De dochters helpen iedereen met grote glimlach aan een tafel. En ook ik loop met een grote glimlach rond. Wat is dit een uniek plekje.

Er is nog zoveel meer te ontdekken in de regio Laag Holland! 

Lees mijn blog over Laag Holland!

 Theetuin Overleek3

TheeTuin Overleek

contentmap_plugin
Desi

Geschreven door Desi

Food & Travel addict | Vaak foetsie en een beetje foodie | Gevallen voor Indonesië en liefde van haar leven | Gaat trouwen! | Andere grote liefde de kleine mops | Nieuwe reisplan in de maak; de wereld rondreizen...

Meer over Desi